• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404101509273
  • خبرنگار : 50664

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد

رفع ۹۶ هزار مشکل در حوزه آب در خراسان رضوی طی ۹ ماه

رفع ۹۶ هزار مشکل در حوزه آب در خراسان رضوی طی ۹ ماه

ایسنا/خراسان رضوی ‌مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با ‌تداوم خدمت آبرسانی در برف و سرما نیروهای اتفاقات آب در استان طی ۹ ماهه ابتدای سال جاری نسبت به رفع ۹۶ هزار اتفاق آب در خراسان رضوی اقدام کردند.

حسین امامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سختی کار نیروهای رفع اتفاق، اظهار کرد: این افراد در سوز سرما و گرما، با خطرات کوچک و بزرگ دست و پنجه نرم می‌کنند تا اگر نشتی یا آسیبی خطوط انتقال آب را تهدید کرد، بی‌درنگ چاره‌اندیشی کنند و آسایش را به خانه‌ها بازگردانند.

امامی افزود: پشت این فداکاری‌های خاموش، واقعیتی تلخ نهفته است؛ کم‌آبی، چالشی که فصل نمی‌شناسد.

وی خطاب به مشترکین یادآورشد: سردی هوا و بارش برف نباید مصرف کنندگان را از هشدار کمبود منابع آب زیرزمینی غافل کند، زیرا همان‌گونه که نشتی‌های کوچک و مصرف بی‌رویه در تابستان‌ها، ذخایر آب را می‌بلعند، در روزهای سرد سال نیز این تهدید پابرجاست.

وی با ارائه آمار اتفاقات حوزه آب شرب، از رفع ۹۶ هزار و ۲۰۰ فقره اتفاق آب طی ۹ ماه امسال در این استان خبر داد و اظهار کرد: بخشی از این اتفاقات مربوط به دوره ای است که بارش برف بیشتر نقاط استان را پوشانده و ترمیم خطوط و شبکه‌های آبرسانی را برای نیروها مشکل کرده بود.

وی بیشترین آمار اتفاق با ۵۶ هزارو ۴۰۵ فقره را مربوط به انشعابات آب دانست و گفت: اتفاقات رفع شده شبکه‌های توزیع ۳۵ هزارو ۴۰۶ مورد و خطوط انتقال آب هم ۴۳۸۹ مورد بود که با اقدام نیروهای عملیاتی و ترمیم نقاط آسیب دیده از هدر رفت آب جلوگیری شد.

امامی اعلام کرد: ۵۸.۶۳ درصد اتفاقات آب در سطح استان مربوط به انشعابات، ۳۶.۸ درصد مربوط به شبکه‌های توزیع و ۴.۵۶ درصد متعلق به خطوط انتقال است.

وی با بیان اینکه آمار اتفاقات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷درصد افزایش داشته است، افزود: نوبت‌بندی قطع برق و باز و بسته شدن شیرآلات برای مدیریت مصرف و هواگیری و نوسان فشار، از عوامل ترکیدگی خطوط و شبکه‌ها و افزایش اتفاق به شمار می‌رود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha