• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404101509314
  • منبع : نمایندگی فارس

استاندار خبر داد

رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت

رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت

ایسنا/فارس استاندار فارس در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مسکن در این استان از رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت خبر داد.

حسینعلی امیری در جلسه شورای عالی مسکن که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور وبیناری استانداران برگزار شد، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه مسکن استان و پیشنهادهایی برای سرعت‌بخشی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن ارائه کرد.

وی در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی و وزیر نیرو نیز در آن حضور داشت، با اشاره به جایگاه ممتاز فارس در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن اعلام کرد که این استان با ۹۳ هزار واحد در حال ساخت، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده و در زمینه تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت، نیز با تأمین ۱۴ هزار واحد زمین توسط اداره کل راه و شهرسازی، مقام اول کشور را کسب کرده است.

امیری در خصوص موضوع مسکن محرومین اظهار کرد: تاکنون ۳۶۵۹ مورد واجد شرایط شناسایی شده که از این تعداد ۱۰۶۹ قرارداد منعقد و ۵۴۰ واحد نیز وارد مرحله احداث است.

 نماینده عالی دولت در استان یادآور شد: پیش از آغاز به کار دولت چهاردهم بسیاری از پروژه‌های مسکن ملی در استان فاقد پروانه ساختمانی بودند و از این رو امکان بهره‌مندی از تسهیلات بانکی برای آن‌ها فراهم نبود، اما در سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۰ هزار پروانه ساختمانی صادر شده و اتصال این پروژه‌ها به تسهیلات شبکه بانکی ممکن شده است.

 استاندار فارس به حل و فصل مشکلات مربوط به قراردادهایی با پیمانکاران فاقد صلاحیت اشاره کرد که پیش‌تر موجب نارضایتی شده بود و با پیگیری‌های جدی این معضل رفع شده است.

امیری ضمن قدردانی از حمایت‌های دولت و اعضای کارگروه‌های فعال استان، به برخی چالش‌های موجود در حوزه نهضت مسکن ملی نیز اشاره و تصریح کرد: از آن‌جا که مبلغ تسهیلات با توجه به نرخ تورم کارگشا نیست، در این زمینه نیازمند افزایش نرخ تسهیلات و از سویی همکاری بیشتری از سوی برخی بانک‌ها هستیم.

وی پیشنهاد داد که تنخواهی به اداره کل راه و شهرسازی استان اختصاص یابد تا پروژه‌ها تا زمان دریافت تسهیلات بانکی متوقف نشوند.

استاندار فارس همچنین تسریع در تخصیص سهم سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو و همچنین پرداخت اعتبارات حوزه بازآفرینی شهری را از موارد مهم در اجرای این طرح دانست.

 معاون اول رئیس‌جمهور در پایان این جلسه پس از استماع گزارش‌ها و پیشنهادها، با اشاره به اینکه مسکن جزو دغدغه‌های مردم و یکی از اولویت‌های همه دولت‌ها بوده است، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده، اما رشد نیازها در زمینه مسکن بیش از اقدامات انجام شده بوده است.

عارف افزود: با فعالیت‌های صادق و همکاران ایشان در وزارت راه و شهرسازی، روند خوبی در زمینه تأمین مسکن در حال اجراست ولی باید با تأمین منابع، سرعت بیشتری برای تأمین مسکن به خصوص برای اقشار آسیب‌پذیر داشته باشیم تا دین خود را به آنان ادا کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز دوشنبه ۱۵ دی، در این جلسه گزارشی از اقدامات دولت در زمینه ساخت مسکن و اقدامات و برنامه‌ریزی‌های کارگروه مسکن محرومین ارائه و برنامه عملیاتی تامین مسکن محرومین (موضوع مصوبات نوزدهمین جلسه شورای عالی مسکن) مصوب شد.

 بر این اساس تا پایان برنامه هفتم پیشرفت، تامین منابع برای ساخت ۲۵۰ هزار واحد حمایتی از منابع عمومی دولت، نهادهای حمایتی و خیرین و وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شود.

همچنین راهکارهای کاهش سود تسهیلات مسکن حمایتی و نحوه تامین منابع آن بررسی و کلیات آن تصویب و مقرر شد معاونت اقتصادی معاون اول رئیس‌جمهور، سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت راه و شهرسازی با برگزاری جلسات این راهکارها را نهایی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha