• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1404101509454
  • منبع : روابط عمومی برنامه

اولین رویداد سراسری «باهنران» برگزار می‌شود

اولین رویداد سراسری «باهنران» برگزار می‌شود

اولین رویداد سراسری «باهنران» با محوریت هنر بانوان هنرمند انقلابی و با تمرکز بر روایت مفاهیم هویت، مقاومت و هنر متعهد، از ۱۶ تا ۱۷ دی‌ماه در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا،این رویداد با محوریت موضوعاتی همچون نقش حضرت زینب(س) در نهضت عاشورا، الگوی زن مسلمان ایرانی، جهاد تبیین، مقاومت، هویت ایرانی ـ اسلامی و بازنمایی مفاهیم ایثار و شهادت، بستری برای ارائه آثار هنری بانوان در قالب‌های متنوع فراهم کرده است.
در این رویداد، برنامه‌هایی همچون نمایش و ارائه آثار تجسمی، کارگاه‌های آموزشی، طراحی و نقاشی، تصویرسازی، گرافیک و خوشنویسی پیش‌بینی شده و بانوان هنرمند به بازخوانی مفاهیم انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از منظر هنر خواهند پرداخت.
این رویداد گامی در راستای حمایت از هنر بانوان متعهد و تقویت جریان هنری انقلاب اسلامی به شمار می‌رود و علاقه‌مندان می‌توانند روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۶ و ۱۷ دی‌ماه، از ساعت ۱۱ تا ۱۷، از این رویداد در گالری فکه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha