• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404101509579
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

سرپرست فدراسیون کوهنوردی مشخص شد

با حکم وزیر ورزش و جوانان، سرپرست فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی منصوب شد.

به گزارش ایسنا، با پایان دوران ریاست چهار ساله رضا زارعی بر فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، احمد دنیامالی سرپرست این فدراسیون را منصوب کرد.

دوران ریاست زارعی ۱۲ دی ۱۴۰۴ به پایان رسید و وزیر ورزش و جوانان، آرش قیاسیان  را به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب کرد که در حکم او آمده است: «با استعانت از خداوند متعال و بنا به تعهد و تجربه جنابعالی در امور مدیریتی، به عنوان سرپرست فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی جمهوری اسلامی ایرا منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون، در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخابات رئیس و سایر اعضای هیأت‌رئیسه فدراسیون اقدام نمایید.

توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منان خواستارم.»

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha