• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101509631
  • خبرنگار : 71621

رودریگز به‌عنوان سرپرست ریاست‌جمهوری ونزوئلا سوگند یاد کرد

رودریگز به‌عنوان سرپرست ریاست‌جمهوری ونزوئلا سوگند یاد کرد

«دلسی رودریگز» معاون «نیکولاس مادورو» روز دوشنبه به‌عنوان سرپرست ریاست‌جمهوری ونزوئلا سوگند یاد کرد.

به گزارش ایسنا، دیوان عالی ونزوئلا پیش‌تر اعلام کرده بود که رودریگز به طور موقت وظایف و اختیارات رئیس‌جمهور این کشور را بر عهده می‌گیرد.

آمریکا در سوم ژانویه حمله گسترده‌ای علیه ونزوئلا انجام داد و «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور این کشور و همسرش «سیلیا فلورس» را بازداشت و به نیویورک منتقل کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است مادورو و فلورس به اتهام مشارکت در «نارکوتروریسم» و ایجاد تهدید از جمله علیه ایالات متحده، محاکمه خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha