• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۲:۲۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404101609666
  • خبرنگار : 71610

گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و ترامپ با تمرکز بر روابط دوجانبه، غزه و بحران ونزوئلا

گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و ترامپ با تمرکز بر روابط دوجانبه، غزه و بحران ونزوئلا

روسای جمهور ترکیه و آمریکا در تماسی تلفنی، روابط دوجانبه، همکاری‌های دفاعی و مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله وضعیت غزه و ونزوئلا را بررسی کردند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی که با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برقرار کرد، روابط دو کشور و مسائل منطقه‌ای و جهانی را مورد بررسی قرار داد.

بر اساس بیانیه دفتر ارتباطات ریاست‌جمهوری ترکیه، در این گفت‌وگو طرفین موضوعات مربوط به همکاری‌های سیاسی و دفاعی و همچنین برنامه‌ها برای افزایش حجم مبادلات تجاری میان دو کشور را بررسی کردند.

اردوغان و ترامپ همچنین بحران‌های منطقه‌ای و جهانی را مورد بررسی قرار دادند که در رأس آن‌ها وضعیت غزه و تحولات ونزوئلا قرار داشت.

پیش‌تر، ترامپ اعلام کرد که آمریکا حمله‌ای گسترده به ونزوئلا انجام داده و نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهور این کشور  و همسرش سیلیا فلوریس بازداشت و به آمریکا منتقل شده‌اند.

رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد که ایالات متحده امور ونزوئلا را تا تحقق انتقال «امن، مناسب و معقول» قدرت ادامه خواهد داد.

نیکولاس مادورو در نخستین جلسه محاکمه خود در دادگاه آمریکا در نیویورک اتهامات مربوط به «رهبری دولتی فاسد و غیرقانونی» و «همکاری با قاچاقچیان مواد مخدر» را رد کرد و هنگام خروج از دادگاه گفت: «من یک اسیر جنگی هستم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha