• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404101609732
  • خبرنگار : 30105

فرماندار مطرح کرد

اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون

اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرماندار شهرستان هامون گفت: در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق با محدودیت منابع آبی، طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی کم‌آب‌بر در منطقه اجرا می شود.

اسماء رخشانی در گفت وگو با ایسنا، افزود: در قالب این ابتکار نوآورانه، گونه‌های دارویی ارزشمند و متحمل به شرایط سخت محیطی، شامل کاپاریس، اوپنتیا، جوجوبا، شیرین‌بیان و آنغوزه، در قالب یک طرح آزمایشی و مطالعاتی مورد کشت قرار خواهند گرفت.

فرماندار ادامه داد: نیاز آبی بسیار محدود این گیاهان، امکان بهره‌برداری پایدار از اراضی مناطق خشک و نیمه‌خشک را فراهم می‌سازد.

رخشانی گفت: فرآیندهای کشت، داشت، برداشت و فرآوری این محصولات، بسترساز ایجاد مشاغل جدید و پایدار برای نیروی کار جوان و جامعه محلی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: کاربردهای وسیع این محصولات در صنایع داروسازی، آرایشی، بهداشتی و غذایی، از جایگاه ممتازی در بازارهای داخلی و بین‌المللی و صرفه اقتصادی بالا خواهد داشت.

فرماندار بیان کرد: این طرح پایلوت می‌تواند به عنوان الگویی پیشرو در توسعه کشاورزی دانش‌بنیان و سازگار با محیط‌زیست در مناطق کم‌آب کشور ایفای نقش کند. همچنین، با توجه به نیاز فزاینده صنایع به مواد اولیه گیاهی باکیفیت، اجرای چنین پروژه‌هایی سهم بسزایی در کاهش وابستگی به واردات و تقویت زنجیره تأمین داخلی خواهد داشت.

رخشانی اظهار کرد: این اقدام، گامی راهبردی در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار، ایجاد اشتغال مولد و بهینه‌سازی بهره‌برداری از منابع طبیعی در شهرستان هامون تلقی شده و انتظار می‌رود در صورت حصول نتایج موفقیت‌آمیز، سطح زیر کشت این گونه‌های ارزشمند در منطقه به صورت قابل‌ملاحظه‌ای توسعه یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha