• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404101609900
  • منبع : نمایندگی زنجان

مدیرکل راه و شهرسازی استان:

الحاق اراضی در همه شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است

الحاق اراضی در همه شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است

ایسنا/زنجان مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان درحال انجام است، گفت: در شهر زنجان، زمین‌های دولتی دارای استعداد مسکونی شدن، پس از طی مراحل فنی و اداری، مانند کوی زیتون، کوی ثمین و کوی ارم در مجموع ۶۰۰ هکتار اراضی در اجرای قانون جهش تولید مسکن ۲۷ هزار واحد و قانون جوانی جمعیت هم دو هزار و ۲۰۰ واحد انجام شده است.

سعید شاهین‌فر با بیان اینکه در قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، تأمین مسکن محرومین در اولویت دستور کار دولت قرار گرفته است، گفت: در الحاق اراضی دولتی (در صورت داشتن ظرفیت و استعداد مسکونی شدن) تأکید شده است.

وی ابراز کرد: در شهر زنجان، زمین‌های دولتی دارای استعداد مسکونی شدن، پس از طی مراحل فنی و اداری، مانند کوی زیتون، کوی ثمین و کوی ارم در مجموع ۶۰۰ هکتار اراضی در اجرای قانون جهش تولید مسکن ۲۷ هزار واحد و قانون جوانی جمعیت  دو هزار و ۲۰۰ واحد انجام شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: در شهرهای آب‌بر، چورزق، سلطانیه، هیدج، ابهر و خرمدره و قیدار، ماهنشان و ایجرود در مجموع ۵۰۰ هکتار و همچنین در روستاها و سایر شهرهای استان که ظرفیت الحاق زمین مناسب مسکونی را دارند، اراضی در دست الحاق است.

شاهین فر با بیان اینکه در تأمین مسکن محرومین، اقدامات مناسبی انجام شده و با هماهنگی نهادهای انقلابی ذی‌ربط، موضوع در حال پیگیری است اظهار کرد: مسکن استیجاری نیز در دستور کار راه و شهرسازی قرار دارد که فراخوان مشارکت بخش‌های خصوصی در این خصوص صادر شده است تا از این طریق نیز قشر هدف تحت پوشش قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل راه وشهرسازی استان زنجان در روز سه‌شنبه ۱۶ دی، وی تاکید کرد: وام ودیعه مسکن نیز برای مستأجران از ناحیه بانک‌های عامل در جریان است و تمام این خدمات در حوزه مسکن، از طریق ثبت‌نام متقاضیان در سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی قابل ارائه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۲۰:۲۵

لطفا در نام گذاری شهرک ها ی جدید نام متناسب با فرهنگ وزبان بومی استفاده شود نه نام محلات تهران و...