• جمعه / ۱۹ دی ۱۴۰۴ / ۰۴:۲۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404101610220
  • خبرنگار : 71664

معاون بهداشت وزارت بهداشت:

شیوع آنفلوآنزا نزولی شده اما همچنان بالاتر از سطح هشدار است

شیوع آنفلوآنزا نزولی شده اما همچنان بالاتر از سطح هشدار است

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام کاهش قابل‌توجه موارد بروز آنفلوآنزا در کشور گفت: اگرچه روند بیماری نزولی شده و میزان موارد مثبت به حدود ۱۴ درصد رسیده، اما شرایط همچنان بالاتر از سطح هشدار است و رعایت نکات بهداشتی به‌ویژه در فصل سرما ضروری است.

دکتر علیرضا رئیسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت آنفلوآنزا در کشور گفت: سیر نزولی شیوع و بروز آنفلوآنزا در کشور را داریم. افت خوب بیماری را تجربه می‌کنیم؛ به نحوی که از ۳۴ درصد موارد مثبت آنفلوآنزا به حدود ۱۴ درصد رسیده‌ایم. اگرچه سیر نزولی را تجربه می‌کنیم اما باید بدانیم شرایط همچنان از سطح هشدار بالاتر است.

او با بیان اینکه وضعیت آنفلوآنزا در تمام کشور یکسان نیست، گفت: شرایط استان‌هایی که با موج سرما مواجه هستند، متفاوت است. هنگامی که هوا سرد  می‌شود، انسان‌ها در فضای سربسته قرار می‌گیرند و در چنین شرایطی، میزان شیوع و بروز بیماری‌های تنفسی بالا می‌رود. براساس این شرایط،  از تمام مردم می‌خواهم که نکات بهداشتی را رعایت کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه بیشترین گردش ویروس در افراد ۵ تا ۱۴ ساله است، گفت: افرادی که دارای علائم سرماخوردگی هستند به ویژه کودکان ۵ تا ۱۴ ساله در خانه بمانند و استراحت کنند. من از والدین کودکانی که دارای علائم سرماخوردگی هستند، درخواست می‌کنم که کودکان خود را به مدرسه نفرستند. حضور کودکان بیمار در مدرسه، مدت زمان بیماری را بیشتر می‌کند؛ چرا که استراحت نمی‌کنند. همچنین بیماری به سایر افراد نیز منتقل می‌شود. 

او درباره پیش بینی‌ها از پایان موج کنونی آنفلوآنزا گفت: براساس ادامه روند کنونی و تغییرات آب و هوایی، تصور می‌کنم که تا اوایل اسفند ماه از موج کنونی عبور کنیم.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha