• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404101610353
  • خبرنگار : 71567

دستیار رسانه‌ای وزیر علوم

هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست

هیچ دانشجویی از دانشگاه بیرجند در بازداشت نیست

مدیر روابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان این خبر که هیچ دانشجویی از ⁧ دانشگاه بیرجند⁩ «اکنون» در بازداشت نیست، تاکید کرد:  همه‌ ذی‌نفعان دانشگاه باید آگاهانه مراقبت کنند تا فضای اعتراض و گفت‌وگو، خشن و تنش‌زا نشود تا دانشگاه امن بماند.

به گزارش ایسنا، محمدعلی دادگسترنیا، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: ‏با پیگیری دکتر سیمایی و هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط هیچ دانشجویی از ⁧ دانشگاه بیرجند⁩ «اکنون» در بازداشت نیست.

وی با تأکید بر حفظ حرمت دانشگاه اظهار کرد: روسای دانشگاه‌ها طبق دستورالعمل صادر شده موظف به پرهیز از رفتارهای سلیقه‌ای و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه برای حل مسائل هستند. ‏

دستیار رسانه ای وزیر علوم در ادامه نوشت: اتفاقات تلخ در دانشگاه‌ها نشان می‌دهد عدول از منطق دانشگاهی و تجویز برخوردهای خودسرانه نمی‌تواند راه‌حل باشد. همه‌ ذی‌نفعان دانشگاه باید آگاهانه مراقبت کنند تا فضای اعتراض و گفتگو، خشن و تنش‌زا نشود تا دانشگاه امن بماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha