• شنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404102011862
  • خبرنگار : 50175

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان: بیش از ۱۰۰ «عنصر خودفروخته و اغتشاشگر» در لرستان بازداشت شدند

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس استان: بیش از ۱۰۰ «عنصر خودفروخته و اغتشاشگر» در لرستان بازداشت شدند

ایسنا/لرستان مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان از شناسایی و بازداشت ۱۰۰ نفر از اغتشاشگران و عوامل ایجاد ناامنی در شهرهای مختلف استان طی روزهای اخیر خبر داد.

روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان در روز شنبه ۲۰ دی اعلام کرد: فرزندان غیور در مجموعه انتظامی لرستان در کنار سایر دستگاه‌های نظامی و امنیتی بیش از ۱۰۰ نفر از اغتشاشگران و عوامل ایجاد ناامنی در شهرهای مختلف استان را طی روزهای اخیر شناسایی و دستگیر کردند. همچنین طی روزهای گذشته دو تیم تروریستی چهار و هفت نفره در شهرهای بروجرد و خرم‌آباد شناسایی و منهدم شد، این باند خرابکاری مجهز به انواع سلاح‌های گرم و سرد بوده و قصد اغتشاش و کشته‌سازی را در استان داشتند.

مجموعه انتظامی لرستان ضمن تقدیر از همکاری و همراهی مردم در شناسایی این عناصر، از شهروندان تقاضا می‌کند هرگونه اخبار، مشاهدات یا موارد امنیتی را از طریق مرکز ۱۱۰ پلیس، شماره‌تلفن ۱۱۳ وزارت اطلاعات و شماره‌تلفن ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه به نیروهای امنیتی گزارش دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۰ ۱۴:۰۴

ماملت ایران باج خواهی امریکاراازملت ودولت ونزوئلا به چشم دیدیم که ترامپ حرامزاده حتی گفت پول فروش نفت دراختیارمن است این خودیک درس عبرت از ضعف نشان دادن به بیگانگان است و ترامپ هیچوقت بفکرملت مانیست بلکه روش دزدیش راپیش میروداگردلسوزماست تحریمهارالغو

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۰ ۱۴:۱۳

ترامپ اگردلسوزماست تحریمهارالغوبکندتامشکل اقتصادی حل بشوداخه این حرامزاده خودش عامل شرایط بداقتصادیست شیطان بزرگ به بهانه موادمخدرونزولاراچنگال به منابع نفتیش انداخت ولی مسولین تنبلی که پیگیری حل اقتصاد ملت نمیشوندکارترامپ را می‌کنند.قانون فصلالخطابس