• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404102112288
  • خبرنگار : 50040

تقویت جریانات جنوبی در گیلان/ کاهش دما از چهارشنبه

تقویت جریانات جنوبی در گیلان/ کاهش دما از چهارشنبه

ایسنا/گیلان مدیرکل هواشناسی گیلان، از تقویت جریانات جنوبی در استان طی دو روز آینده خبر داد و گفت: احتمال خیزش و گسیل گرد و خاک وجود دارد.

محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را کمی ابری تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: جیرنده با ۶.۹ و ازبرم با ۱۹.۷ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرم ترین نقاط استان هستند.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت و تقویت تدریجی جریانات جنوبی در منطقه دانست و افزود: براساس هشدار سطح زرد صادر شده، از امروز یکشنبه، ۲۱ دی تا صبح چهارشنبه به تناوب وزش باد گرم شدید تا خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و افزایش دما پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان ادامه داد: به سبب شکل گیری ناپایداری های موقتی، در بعضی نقاط افزایش ابر و رگبار و رعد و برق مورد انتظار است.

به گفته دادرس، احتمال آسیب به سازه های موقتی و سست بنیان، سقوط اجسام از ارتفاع، شکستن درختان، گسترش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع و خیزش گرد و خاک وجود دارد.

وی گفت: به تدریج از چهارشنبه با نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه، شاهد افزایش ابر و کاهش دما و بارندگی رگباری و شدید و وزش باد و بارش برف در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha