• سه‌شنبه / ۲۳ دی ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404102313490
  • خبرنگار : 71933

بیانیه حزب‌الله در تقدیر از راهپیمایی‌ میلیونی مردم ایران

بیانیه حزب‌الله در تقدیر از راهپیمایی‌ میلیونی مردم ایران

حزب الله لبنان بیانیه‌ای در تقدیر از راهپیمایی در ایران و محکومیت مداخله آمریکا در امور داخلی این کشور صادر کرد.

به گزارش ایسنا، حزب‌الله روز سه شنبه از راهپیمایی‌های میلیونی‌ای که از نقاط مختلف جمهوری اسلامی ایران در حمایت از نظام اسلامی و ثبات کشور برگزار شد، تقدیر کرد.

حزب الله اشاره کرد که این راهپیمایی‌ها به‌روشنی جهت‌گیری واقعی ملت ایران را در حمایت و همبستگی با رهبری جمهوری اسلامی ایران، در رأس آن امام آیت‌الله خامنه‌ای (دام ظله)، و در کنار ایشان دولت و تمامی نهادهای حکومتی، به نمایش گذاشت.

حزب الله بیان کرد که جمهوری اسلامی ایران کشوری مستقل و دارای حاکمیت است که ملت آن با اراده کامل خود، نظام، قوانین و قانون اساسی‌اش را برگزیده‌اند و از زمان پیروزی انقلاب خود در سال ۱۹۷۹، با تجاوزی جهانی به رهبری ایالات متحده آمریکا مواجه بوده که هدف آن تخریب این تجربه مردمی، اخلاقی، اسلامی و مستقل است.

این نهاد لبنانی تصریح کرد که با وجود شرایط اقتصادی دشواری که ایران در نتیجه تحریم‌ها و تجاوزات با آن روبه‌روست، این کشور همچنان استوار باقی مانده، توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف توسعه داده و در چارچوب نظامی مبتنی بر انتخابات آزاد و سالم، در خدمت مردم خود فعالیت می‌کند و حق اعتراض و تظاهرات مسالمت‌آمیز را برای شهروندان به رسمیت می‌شناسد. اما آمریکا همچنان بر تخریب ایران از درون اصرار دارد و با استفاده از رژیم صهیونیستی به‌عنوان ابزاری برای جنایت، قتل و ایجاد هرج‌ومرج، در پی سرنگونی نظام مردمی ایران است.

حزب الله در ادامه بیان کرد که با شواهد، تصاویر، اظهارات و مدارک روشن ثابت شده است که عوامل آمریکا و اسرائیل از برخی گروه‌های کوچک سوءاستفاده می‌کنند تا در تظاهرات نفوذ کرده و آن‌ها را به آشوب و تخریب بکشانند؛ از جمله آتش‌زدن مساجد، مراکز دولتی و امنیتی و تخریب اموال عمومی. این اقدامات جنایتکارانه هیچ ارتباطی نه با مطالبات معیشتی دارد و نه با حق اعتراض. بلکه ترامپ و نتانیاهو به‌نام معترضان سخن می‌گویند، چرا که این گروه‌ها فاقد پایگاه مردمی و رهبری داخلی هستند و چیزی جز مشتی مزدور نیستند که توسط کسانی اداره می‌شوند که به‌مدت ۱۲ روز علیه ایران تجاوز کردند تا نظام را سرنگون سازند، اما ناکام ماندند و شکست مفتضحانه‌ای را متحمل شدند.

حزب‌الله ضمن تأکید بر حمایت کامل خود از گزینه ملت ایران و رهبری آن، تصریح می‌کند که جمهوری اسلامی ایران به خواست خداوند متعال، همچنان ثابت‌قدم، قدرتمند و مستقل باقی خواهد ماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha