• چهارشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404102413820
  • خبرنگار : 50180

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه: بسیاری از خدمات انقلاب ناگفته مانده است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه: بسیاری از خدمات انقلاب ناگفته مانده است

ایسنا/کرمانشاه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه بسیاری از خدمات انقلاب ناگفته مانده است، گفت: دهه فجر فرصت خوبی برای تبیین خدمات انقلاب است.

حجت‌الاسلام مهدی عبدی، روز چهارشنبه(۲۴ دی) در نشستی در فرمانداری کرمانشاه، با اشاره به نزدیک شدن اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، اظهار کرد: کمیته‌های ۲۹ گانه تخصصی کار خود را برای برگزاری مطلوب ویژه‌برنامه‌های دهه فجر و اعیاد شعبانیه در استان آغاز کرده‌اند.

عبدی با بیان اینکه دهه فجر دهه تبیین است و باید دستاوردهای انقلاب را به جامعه، به ویژه نسل جوان، منتقل کنیم، افزود: آشناشدن جامعه با دستاوردهای انقلاب می‌تواند در افزایش حضور پرشور جامعه به‌خصوص نسل جوان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تأثیرگذار باشد.

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با تاکید بر اینکه دشمنان در تلاشند از طریق رسانه‌های خود چهره طاغوت را تطهیر کنند، تصریح کرد: باید شرایط زندگی در دوران طاغوت را برای جامعه به ویژه جوانان تشریح کنیم تا بدانند مردم در دوران طاغوت چگونه زندگی می‌کرده‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه براساس آمارهای رسمی حدود ۸۰ درصد جمعیت کشور زندگی در دوران طاغوت را تجربه نکرده‌اند، ادامه داد: در ابتدای پیروزی انقلاب جمعیت ایران ۳۶ میلیون نفر بوده و امروز این تعداد امروز به حدود ۹۴ میلیون نفر رسیده و تقریباً ۶۰ میلیون نفر از جمعیت کنونی کشور متولدین سال ۱۳۵۷ به بعد هستند و زندگی در دوران طاغوت را درک نکرده‌اند.

عبدی با بیان اینکه مردم در دوران طاغوت از حداقل‌های زندگی هم محروم بودند، تاکید کرد: کسانی که در دوران طاغوت زندگی کرده‌اند به خاطر دارند که مردم در آن زمان با چه مشکلاتی مواجه بوده و خبری از برق و گاز و  امکانات اولیه نبود، در حالیکه مردم دیگر کشورها از این نوع امکانات برخوردار بودند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از خدماتی که در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب به مردم ارائه شده ناگفته مانده است، تصریح کرد: دهه فجر فرصت خوبی برای تبیین این خدمات است تا مردم کشورمان بیشتر با دستاوردهای انقلاب آشنا شوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۴ ۱۷:۳۳

آرشیو صداوسیما که مستندسازان داخلی حق دسترسی به آن را نداشتند دزدیده شد و در اختیار تلویزیونهای بیگانه قرار گرفت و هیچکس هم به خاطر آن مجازات نشد. اگر به مستندسازان داخلی اعتماد کرده بودید صدها مستند در دفاع از انقلاب ساخته میشد.