• پنجشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۸
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404102514323
  • خبرنگار : 71621

جدیدترین تلاش ترامپ برای دستاوردسازی

جدیدترین تلاش ترامپ برای دستاوردسازی

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با نقل گزارشی از شبکه «فاکس نیوز» در مورد پرهیز ایران از اعدام معترضان نوشت که «این خبر خوبی است، امید به اینکه ادامه پیدا کند».

به گزارش ایسنا، ترامپ روز پنج‌شنبه در پیامی نوشت: «معترضان ایرانی در پی هشدارهای رئیس‌جمهوری ترامپ دیگر به اعدام محکوم نخواهند شد. مانند دیگران.»

وی ادامه داد: «این خبر خوبی است. امیدوارم ادامه پیدا کند.»

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه سه‌شنبه با مطرح کردن اظهارات مداخله‌جویانه‌ای درباره ایران و بدون در نظر گرفتن شهدای حملات تروریستی روزهای اخیر گفت: «من نشنیده‌ام که ایران قصد اعدام معترضان را داشته باشد، اما اگر این اتفاق بیفتد، ما اقدام بسیار شدیدی انجام خواهیم داد. نمی‌خواهم شاهد کشته شدن مردم باشم.»

«سید عباس عراقچی»، وزیر خارجه ایران در گفتگو با فاکس نیوز با شرح جزئیات شکل‌گیری حوادث روزهای گذشته در ایران و در توضیح دلایل کشته شدن و تیراندازی به سوی مردم گفت: تروریست‌ها شروع به شلیک به مردم کردند: به یک علت، آنان می‌خواستند تعداد کشته‌ها را بالا ببرند. چرا؟ چون رئیس جمهور ترامپ، گفته بود که اگر کشتاری رخ دهد، او مداخله خواهد کرد. آنان می‌خواستند او را به این درگیری بکشانند و این دقیقاً توطئه‌ای اسرائیلی بود. آنان می‌خواستند رئیس جمهور ایالات متحده را وارد این درگیری کنند، بنابراین شروع کردند به افزایش تعداد کشته‌ها با کشتن مردم عادی، کشتن افسران پلیس و راه انداختن نوعی جنگ در داخل شهرهای مختلف. داستان این است.

اعتراضات در ایران طی روزهای گذشته از سوی جمعی از مردم و صنوف به شکل مسالمت‌آمیز در تهران و برخی شهرها در واکنش به نوسانات ارزی و وضعیت معیشتی انجام شد. دولت اعلام کرد این اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد و تلاش‌ها برای رسیدگی به این دغدغه‌ها ادامه دارد. اما برخی عناصر نفوذی و تروریست‌های اجاره‌ای با مداخله در این اعتراضات آن را تبدیل به اغتشاش و کشتار مردم بیگناه کردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha