حجت الاسلام والمسلمین صفر قربانپور امروز سوم بهمن در خطبه های نماز جمعه شهر رشت، ضمن قدردانی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای مدیریت حوادث اخیر در کشور، اظهار کرد: سپاه و بسیج و نیروی انتظامی به عنوان دژ مستحکم کشور در مقابل آشوبگران ایستادند تا خدشه ای به ملت و نظام وارد نشود و لذا باید از آنان حمایت کنیم.
وی ملت ایران را ملت حسینی دانست که همواره ولایتمداری خود را ثابت کرده است و افزود: بیانات رهبر اندیشمند و فرزانه انقلاب در دیدار ۱۹ دی امسال با مردم قم، ضمن تبیین فتنه های سنوات گذشته و آشوب های اخیر، روح تازه ای به جامعه دمید و موجب شد که خدمتگزاران با قوت بیشتری به میدان بیایند و عرصه را مدیریت کنند.
امام جمعه موقت رشت با بیان اینکه مقام معظم رهبری با بیانات مستدل و منطقی مبتنی بر معیارهای الهی و انسانی خودشان، شخص ترامپ را مجرم دانستند، تصریح کرد: شاهد موضع گیری مدبرانه و قاطعانه رهبر انقلاب در مقابل آشوبگران و بیان شفاف حقایق بودیم؛ به فرموده ایشان، مسائل اقتصادی کشور سر جای خودش باید حل شود، اما حساب آشوبگران حساب دیگری است.
حجت الاسلام قربانپور از تجدید میثاق مجدد ایرانیان و گیلانیان ولایتمدار با اصل ولایت فقیه و مقام معظم رهبری سخن گفت و یادآور شد: دشمنان تهدیدکننده شخصیت وجودی ایشان بدانند که ملت ایران با همه موجودی جانی و مالی خویش، از ولی فقیه حمایت قاطع کرده و دست دشمنان را خواهد شکست.
وی ضمن قدردانی از موضع گیری شفاف و قاطع نماینده ولی فقیه در استان گیلان در جریان آشوب های اخیر و مطالبه مجازات محاربان و مفسدان توسط دستگاه قضایی، خاطرنشان کرد: مجازات محاربان و مفسدان یک مطالبه عمومی است و لذا نیروهای مردمی و رسانه ای نباید این مطالبه را رها کنند تا شاهد التیام آلام مردم باشیم.
امام جمعه موقت رشت از اصحاب رسانه و تحلیلگران و سخنرانان خواست به کلیدواژه های فتنه اخیر توجه کنند که شامل بحران اقتصادی عامدانه و جایگاه ولایت فقیه و تجزیه ایران و ورود شخص رئیس جمهور آمریکا و فراخوان آشوب و به میدان آوردن جوانان و زنان و... است و ادامه داد: جامعه باید به عمق ماجرا توجه بیشتری داشته باشد.
وی همچنین به خسارات ایجادشده در اماکن عمومی و ادارات و مساجد و اموال مردم اشاره کرد و افزود: شاهد حضور میدانی مدیران ارشد استان برای مدیریت شرایط و همراهی با مردم بودیم لذا مراکز بیمه ای و دولتی باید در کمترین زمان نسبت به پرداخت جبران خسارات اهتمام کنند.
حجت الاسلام قربانپور با بیان اینکه در ایام پایانی سال و فرارسیدن ماه مبارک رمضان هستیم، اضافه کرد: مردم در این ایام خدمت به همنوعان را جدی بگیرند و زمینه سرمایه در گردش برای کسب و کارهای خسارت دیدگان را فراهم کنند؛ برای بازسازی اماکن مذهبی نیز نباید منتظر اعتبارات دولتی باشیم و مردم به صورت خیرخواهانه وارد میدان شوند تا شاهد آبادانی مساجد و مراکز دینی باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم بزرگداشت اعیاد شعبانیه در شهرها و روستاها تاکید و بیان کرد: اعیاد شعبانیه به ویژه جشن نیمه شعبان در سراسر استان برقرار شود، زیرا موجب امیدآفرینی است.
انتهای پیام


نظرات