• یکشنبه / ۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404110502011
  • خبرنگار : 50163

کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی 

کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی 
عکس تزئینی است

ایسنا/زنجان سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خدابنده گفت: کاهش طعمه‌های طبیعی از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونتگاه‌های انسانی بوده که این موضوع یک زنگ خطر است.

نادر مقدم در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حضور شکارچیان غیربومی که عمدتاً از استان‌های غربی کشور وارد این شهرستان می‌شوند، نسبت به پیامدهای منفی و نگران‌کننده این پدیده بر تنوع زیستی منطقه هشدار داد.

او تصریح کرد: ادامه این روند می‌تواند آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به زیستگاه‌های طبیعی، جمعیت گونه‌های جانوری و تعادل اکولوژیک منطقه وارد کند.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان خدابنده در ادامه با اشاره به ضرورت تشدید نظارت‌ها و برخورد قانونی با متخلفان، اضافه کرد: شکار بی‌رویه موجب برهم خوردن زنجیره غذایی، به‌ویژه در میان گوشتخواران بزرگی مانند گرگ، شده است.

مقدم با بیان اینکه کاهش طعمه‌های طبیعی، از عوامل اصلی نزدیک شدن گرگ‌ها به سکونت‌گاه‌های انسانی است، خاطرنشان کرد: حمله گرگ به دام‌های اهلی و حتی احتمال بروز خطر برای انسان، زنگ خطری جدی است که نیازمند مدیریت، کنترل و برخورد قانونی با متخلفان حوزه شکار و صید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha