• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404110602633
  • خبرنگار : 71402

رایزنی تلفنی روبیو و نخست‌وزیر عراق

رایزنی تلفنی روبیو و نخست‌وزیر عراق

وزیر امور خارجه آمریکا و نخست‌وزیر عراق درباره امنیت منطقه‌ای تلفنی گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا و «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق تلفنی درباره «منافع استراتژیک مشترک، مبارزه با داعش و تحولات سیاسی در بغداد» گفت‌وگو کردند.

در این بیانیه آمده است: «وزیر امور خارجه و نخست‌وزیر درباره تلاش‌های دیپلماتیک جاری برای اطمینان از بازگشت سریع شهروندانشان در عراق و محاکمه آنها توسط کشورها گفت‌وگو کردند. وزیر امور خارجه و نخست‌وزیر همچنین درباره رایزنی‌های جاری عراق برای تشکیل دولت گفت‌وگو کردند و بر تعهد مشترک خود برای اطمینان از اینکه عراق می‌تواند به طور کامل از پتانسیل خود به عنوان نیرویی برای ثبات، رفاه و امنیت در خاورمیانه استفاده کند، تأکید کردند.»

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که روبیو از ابتکار عمل دولت عراق برای تسریع روند دستگیری عناصر داعش تمجید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha