• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404112112393
  • خبرنگار : 50214

در گفت‌وگو با ایسنا اعلام شد؛

افتتاح ۹ طرح تعاونی استان یزد با سرمایه‌گذاری ۸۴ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر

افتتاح ۹ طرح تعاونی استان یزد با سرمایه‌گذاری ۸۴ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر

ایسنا/یزد مدیر تعاون اداره‌ کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد از افتتاح طرح‌های تعاونی در استان همزمان با ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

میثم لطفی در گفت‌وگو با ایسنا در این رابطه اظهار کرد: همزمان با دهه مبارک فجر، ۹ طرح تعاونی در بخش‌های تولیدی، خدماتی و کشاورزی در نقاط مختلف استان یزد به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: تعاونی‌های تالی انرژی طوس، توسعه و عمران شهرستان اردکان، گلخانه‌ای نگین، پویا بار نوین میبد، مصرف کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان ابرکوه، وحدت سرو ابرکوه، نویدآوران کویر بافق، ناجی سلامت کویر و شرکت تعاونی پسته ضرغامی از جمله طرح‌هایی هستند که در این ایام افتتاح شدند.

مدیر تعاون استان تصریح کرد: برای اجرای این طرح‌ها در مجموع بیش از ۸۴ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده که عمدتاً از محل آورده اعضای تعاونی‌ها تأمین شده است.

وی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ۷۶ فرصت شغلی مستقیم در استان ایجاد شده و این طرح‌ها نقش مهمی در تقویت اقتصاد محلی و تحقق شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید دارند.

لطفی در پایان تأکید کرد: توسعه تعاونی‌ها علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، موجب توزیع عادلانه ثروت و افزایش مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی می‌شود و اداره‌ کل تعاون استان حمایت از این بخش را به‌صورت جدی دنبال می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha