• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404112112419
  • خبرنگار : 50189

۹ پروژه اورژانسی کرمان با حضور وبیناری وزیر بهداشت افتتاح و کلنگ‌زنی شد

۹ پروژه اورژانسی کرمان با حضور وبیناری وزیر بهداشت افتتاح و کلنگ‌زنی شد

ایسنا/کرمان همزمان با توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان کرمان، ۹ پروژه اورژانسی شامل پایگاه‌های شهری و جاده‌ای، پدهای بالگرد، مرکز دیسپچ و ناوگان جدید آمبولانس، سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ از طریق ارتباط ویدئوکنفرانس با حضور وزیر بهداشت افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مراسم همزمان افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، از بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۹ پروژه مهم در حوزه اورژانس خبر داد.

مرتضی هاشمیان با اشاره به افتتاح پایگاه اورژانس هوایی کرمان گفت: پایگاه (آشیانه و پد بالگرد) اورژانس هوایی با زیربنای ۹۵۰ مترمربع و اعتبار ۱۸۰ میلیارد ریال که عملیات ساخت آن از سال ۱۴۰۰ آغاز شده بود، امروز به صورت وبیناری توسط وزیر بهداشت افتتاح شد.

وی افزود: پایگاه شهری بانوان با متراژ ۱۰۰ مترمربع و اعتبار ۷۵ میلیارد ریال که ساخت آن در سال جاری آغاز شده، امروز به بهره‌برداری رسید. همچنین پایگاه جاده‌ای حرمک(بخش گلباف) با همان متراژ و اعتبار که از پروژه‌های سال جاری است، وارد مدار خدمت‌رسانی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که هشت خانه بهداشت کلنگ‌زنی شد، ادامه داد: در این مراسم از ۱۷ دستگاه آمبولانس تویوتا هایس با اعتباری بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد ریال رونمایی شد که نقش مهمی در ارتقاء توان عملیاتی اورژانس استان خواهد داشت.

وی از کلنگ‌زنی پایگاه شماره ۱۷ اورژانس (الغدیر) با مساحت ۱۵۴ مترمربع و اعتبار ۷۰ میلیارد ریال خبر داد و گفت: پایگاه جاده‌ای خورسند در شهرستان شهربابک با زیربنای ۱۱۰ مترمربع و اعتبار ۵۲ میلیارد ریال، پایگاه خیرساز شهری شماره ۲ راور با متراژ ۱۸۰ مترمربع و اعتبار ۲۳ میلیارد ریال و مرکز دیسپچ جایگزین با مساحت ۵۰ مترمربع و اعتبار ۱۰ میلیارد ریال نیز از دیگر پروژه‌هایی بودند که امروز افتتاح شدند.

به گفته هاشمیان، پد بالگرد کوهبنان نیز به صورت وبیناری و همزمان با سایر پروژه‌ها، به مناسبت دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

در ادامه این مراسم، محمدعلی طالبی استاندار کرمان، با تأکید بر جایگاه این استان به عنوان قطب جنوب‌شرق کشور، اظهار کرد: استان کرمان علی‌رغم برخورداری از نیروی انسانی توانمند، با کمبودها و نارسایی‌هایی در حوزه تجهیزات و امکانات پزشکی روبه‌رو است و رفع این مشکلات نیازمند همراهی جدی‌تر وزارت بهداشت است.

وی افزود: استان کرمان ۲۵ درصد از مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی را برای حمایت از بخش سلامت اختصاص داده و انتظار داریم این اقدام با حمایت بیشتر وزارت بهداشت همراه شود. همچنین ظرفیت‌های مناسبی برای توسعه گردشگری سلامت در استان وجود دارد که می‌تواند فعال شود.

طالبی با اشاره به مناطق کمتر برخوردار، به‌ویژه جنوب کرمان بیان کرد: در حوزه تأمین تجهیزات پزشکی و تقویت اورژانس، نیازمند توجه و عنایت ویژه وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم این همراهی بیش از پیش تقویت شود.

به گزارش ایسنا، شهباز حسن‌پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به تقویت ناوگان اورژانس استان گفت: در هیچ مقطعی تاکنون ۱۷ دستگاه آمبولانس به‌صورت همزمان در اختیار اورژانس دانشگاه علوم پزشکی کرمان قرار نگرفته و این اقدام، گامی مهم در ارتقاء سطح خدمات پیش‌بیمارستانی کرمان محسوب می‌شود.

وی افزود: ۵۰ درصد از هزینه خرید این آمبولانس‌ها توسط استانداری کرمان تأمین شده که نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت استان برای حمایت از حوزه سلامت است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنان با کمبود زیرساخت‌های اورژانسی در کرمان مواجه هستیم، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر حداقل ۶ پایگاه اورژانس در سطح شهرستان کرمان کمبود داریم که برای جبران این نقیصه، نیازمند برنامه‌ریزی و حمایت بیشتر هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha