• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404112112623
  • خبرنگار : 50040

در هشت ماهه نخست سال جاری ثبت شد؛

کاهش ازدواج در روستاها بیشتر از شهرهای گیلان است

کاهش ازدواج در روستاها بیشتر از شهرهای گیلان است

ایسنا/گیلان مدیرکل ثبت احوال گیلان، با بیان اینکه در هشت ماهه نخست امسال در هر ساعت حدودا تعداد ۱.۶ واقعه ازدواج ثبت شده است، گفت: کاهش ازدواج در روستاها بیشتر از شهرهای گیلان است.

امیر حسن زاد در گفت وگو با ایسنا، از ثبت تعداد ۹۲۶۸ واقعه ازدواج در استان گیلان در هشت ماهه ابتدای سال ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار کرد: نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲.۷ درصد کاهش داریم و این کاهش عمدتا در نقاط روستایی بیشتر از نقاط شهری به چشم می‌خورد.

وی میانگین سن ازدواج بار اول برای مردان استان گیلان در هشت ماهه نخست سال جاری را ۲۹.۲۴ سال و برای زنان را ۲۵.۷۴ سال دانست و گفت: شاهد کاهش هفت درصدی طلاق در هشت ماهه سال ۱۴۰۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل یعنی ۱۴۰۳ در استان گیلان هستیم.

مدیرکل ثبت احوال گیلان اضافه کرد: در ۱۰ ماهه نخست امسال در استان گیلان تعداد ۱۶ هزار و ۷۳۲ مورد وفات به ثبت رسیده؛ یعنی در هر شبانه روز حدودا تعداد ۵۴.۷ واقعه فوت ثبت شده است.

حسن زاد میانگین سن فوت شدگان را ۷۰.۹۸ سال دانست و اظهار کرد: این شاخص نسبت به میانگین کشوری حدود چهار سال بیشتر بوده و این نشان می دهد که امید به زندگی در گیلان بالاتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha