• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404112112628
  • خبرنگار : 50996

/بیست‌وسومین جشنواره فیلم فجر/

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

ایسنا/خراسان رضوی بیست‌وسومین جشنواره فیلم فجر مشهد امروز کار خود را با اکران ۶ فیلم «اردوبهشت»، «گیس»، «اسکورت»، «نیم‌شب»، «دختر پری‌خانوم» و «قایق‌سواری در تهران» آغاز می‌کند.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر مشهد مجموعه سینمایی هویزه فیلم «اردوبهشت» به کارگردانی محمد داودی و تهیه کنندگی محمد احمدی ساعت ۱۶، «گیس» به کارگردانی محسن جسور و تهیه‌کنندگی سیدمهدی جوادی ساعت ۱۸:۳۰ و «اسکورت» به کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا و محمدرضا منصوری در ساعت ۲۱ نمایش داده می‌شود.

همچنین فیلم‌های «نیم‌شب» به کارگردانی محمد حسین مهدویان ساعت ۱۶:۳۰، فیلم «دختر پری‌خانوم» به کارگردانی علیرضا معتمدی ساعت ۱۹ و فیلم «قایق‌سواری در تهران» به کارگردانی رسول صدرعاملی در ساعت ۲۱:۳۰ در سینما آفریقا مشهد به روی پرده خواهد رفت.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

اردوبهشت

فیلم اردوبهشت به کارگردانی محمد داودی و تهیه کنندگی محمد احمدی از اواخر آبان در تهران کلید خورد و برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده شد.

در خلاصه داستان فیلم اردوبهشت آمده است: شاه مهدی، مردی که در شرایط مالی خوبی قرار ندارد و به دلیل بدهکاری‌هایی که بالا آورده همسرش خانه را ترک کرده است. در چنین شرایطی دخترش به همراه ۶ دختر دیگر در اردویی که از طرف مدرسه رفته‌اند در پارک شهر غرق می‌شوند و شاه مهدی با وجود تمام شرایط مالی بدی که دارد و پیشنهادهای مختلف و وسوسه انگیزی که به او و خانواده‌اش بعد از این اتفاق داده می‌شود، به دنبال حق خواهی خون دخترش است.

حامد بهداد، شهرام حقیقت‌دوست، حدیث میرامینی، مرتضی ابلی، ستاره پسیانی و تورج الوند بازیگران این فیلم هستند.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

گیس

محسن جسور در دومین تجربه کارگردانی سراغ گیس رفته است. سیدمهدی جوادی تهیه‌کننده این فیلم است.

در خلاصه داستان فیلم گیس آمده است: در یکی از پتروشیمی‌های کشور، سیستم اولفین، قلب تپنده پتروشیمی دچار فروپاشی شده و منجر به آتش سوزی و مرگ یک سرکارگر می‌شود. پتروشیمی از مدار تولید خارج شده و نزدیک به ۳۰۰۰ نفر بیکار می‌شوند. بحران کارگری و تولید گریبان شهر را می‌گیرد.

حامد بهداد، بهنوش طباطبایی، عرفان طهماسبی، الهه حصاری، حسین پورکیانی و سپهر گندمی در فیلم گیس بازی کرده‌اند.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

اسکورت

یوسف حاتمی‌کیا که پیش‌تر با فیلم «شب طلایی» در جشنواره فیلم فجر حضور داشت، امسال با «اسکورت» پا به این جشنواره گذاشته که فیلمنامه‌اش را هم خودش نوشته است. این فیلم را محمدرضا منصوری تهیه کرده است.

خلاصه داستان فیلم اسکورت را می‌شود اینطور تعریف کرد؛ یک اکشن ماجراجویانه پیرامون داستانی‌ که توسط یک سرباز و یک راننده روایت می‌شود؛ روایتی پرالتهاب از داستان انتخاب‌های فردی برای تامین معاش روزانه که می‌تواند زندگی افراد را تغییر دهد.

امیر جدیدی، هدی زین‌العابدین، افشین هاشمی، رضا کیانیان، مهدی زمین پرداز و هادی شیخ الاسلامی ترکیب بازیگران اصلی این فیلم را تشکیل می‌دهند.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

نیم شب

فیلم نیم شب عنوان تازه ترین فیلم محمد حسین مهدویان است که راهی فجر چهل و چهارم شده است. فیلمی که روایتی متفاوت از جنگ دوازده روزه با اسرائیل را به نمایش گذاشته است.  

در خلاصه داستان رسمی فیلم نیم شب آمده: «در نیم‌ْ‌شب آخرین روز خرداد ۱۴۰۴، مردم خیابان بیست و سوم یوسف‌آباد جایی میان مرگ و زندگی قرار می‌گیرند. برزخ همین‌جاست. آدم‌ها باید تصمیم بگیرند. این فقط یک داستان نیست. ماجرایی واقعی از زندگی مردمی است که به آغوش تهران پناه می‌برند».

بازیگران این فیلم از چهره‌های کمتر شناخته شده در حوزه سینما و تئاتر هستند و از این نظر تجربه تازه‌ای در حوزه فیلمسازی برای مهدویان است. اما شنیده می‌شود احسان منصوری، الناز ملک و یونس حران‌اف که در سریال‌های اخیر مهدویان نیز بازی کرده بودند در این فیلم حضور دارند.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

دختر پری‌خانوم

«دختر پری‌خانوم» پس از دو فیلم «رضا» و «چرا گریه نمی‌کنی؟» سومین فیلم علیرضا معتمدی است و او همچون دو فیلم قبلی، نقش اصلی فیلم را خودش بازی کرده است.

در فیلم دختر پری خانوم می‌بینیم که مردی میانسال از مادر پیرش در خانه‌ای قدیمی مراقبت می‌کند. در خلاصه داستان رسمی آمده: آرزوی مرد برآورده می‌شود اما او دیگر آن آرزو را نمی‌خواهد…

علیرضا معتمدی علاوه بر کارگردانی دختر پری خانوم، تهیه‌کنندگی و نگارش فیلمنامه را هم به عهده داشته و نقش اول آن را هم بازی کرده است تا فیلم شخصی‌تر از ساخته‌های قبلی او باشد.

در هفتمین روز از جشنواره فیلم فجر در سینماهای مشهد چه خبر است؟

قایق‌سواری در تهران 

فیلم قایق سواری در تهران جدیدترین ساخته رسول صدرعاملی است که با فیلمنامه‌ای از پیمان قاسم‌خانی جلوی دوربین برده است. این فیلم بعد از فیلم دختری با کفش‌های کتانی دومین همکاری این دو است و جالب آنکه قاسم‌خانی نقش اول این فیلم را هم بازی کرده است.

در خلاصه داستان فیلم قایق‌سواری در تهران آمده است: «مازیار محقق، مرد میانسالی‌است که پس از ۲۵سال از آمریکا به ایران برگشته تا با دختر جوانی که با او فاصله سنی زیادی دارد، ازدواج کند.»

پیمان قاسم‌خانی، علاوه بر نویسندگی فیلمنامه این اثر، بازی در نقش اصلی را بر عهده داشته و همچنین سحر دولتشاهی، امین حیایی، زهرا داودنژاد، محمد بحرانی، بنیتا افشاری، آرمیتا قبادی و کسری پرتوی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha