• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404112112690
  • خبرنگار : 71584

رقم «عیدی» بازنشستگان ۱۰ میلیون تومان شد

رقم «عیدی» بازنشستگان ۱۰ میلیون تومان شد

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور، رقم پرداخت عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی را در سطح عیدی کارکنان دولت اعلام کرد و خبر داد که عیدی این گروه ۱۰ میلیون تومان پرداخت خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمد اسدی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه‌ امروز که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: بازنشستگان این دغدغه را داشتند که عیدی بازنشستگان نباید کمتر از کارمندان دولت باشد و قرار شد که عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هم مثل کارکنان دولت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان که دولت اعلام کرده، پرداخت شود.

وی درباره منابع پرداختی این عیدی، گفت: با تغییرات ایجاد شده، باید منابع تامین شود ولی تلاش بر این است که زودتر این اقدام انجام شود تا در سفره مردم دیده شود. بخشی از این منابع باید با کمک دولت انجام شود، زیرا مجموع این رقم ۴۷ هزار میلیارد تومان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha