• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404112112930
  • خبرنگار : 50175

مدیرکل هواشناسی لرستان مطرح کرد؛

راه‌اندازی ایستگاه اقلیم‌شناسی در بروجرد؛ گامی مهم برای پایش دقیق داده‌های جوی

راه‌اندازی ایستگاه اقلیم‌شناسی در بروجرد؛ گامی مهم برای پایش دقیق داده‌های جوی

ایسنا/لرستان مدیرکل هواشناسی لرستان از راه‌اندازی ایستگاه اقلیم‌شناسی در شهرستان بروجرد خبر داد و گفت: این ایستگاه با پیگیری‌های انجام‌شده و در پاسخ به نیازهای اقلیمی منطقه راه‌اندازی شده و امکان توسعه و افزایش سنسورها در آینده را دارد.

بهروز مرادپور روز سه‌شنبه ۲۱ بهمن در مراسم افتتاح ایستگاه هواشناسی اشترینان، ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی شهرستان بروجرد، راه‌اندازی ایستگاه اقلیم‌شناسی از مطالبات مهمی بود که فرماندار شهرستان در جلسه‌ای که در ابتدای سال برگزار شد، بر آن تأکید ویژه داشت.

وی خاطرنشان کرد: همان زمان و در نخستین روزی که خدمت فرماندار رسیدیم، مکاتبات لازم با تهران انجام شد و خوشبختانه توانستیم در سطح استان این موضوع را پیگیری و به نتیجه برسانیم، به‌طوری‌که ایستگاه اقلیم‌شناسی برای شهرستان بروجرد در نظر گرفته شد.

مرادپور با اشاره به محدودیت‌های اعتباری تصریح کرد: با وجود کمبود منابع مالی، در حال حاضر یک ایستگاه برای این شهرستان راه‌اندازی شده که می‌تواند اطلاعات مهمی از جمله پارامترهای جوی، به‌ویژه میزان بارش، سرعت و جهت باد را در اختیار مردم شهرستان بروجرد، شهر اشترینان و کاربران قرار دهد.

مدیرکل هواشناسی لرستان خاطرنشان کرد: این ایستگاه از قابلیت توسعه برخوردار است؛ در حال حاضر چهار سنسور از جمله سنسور بارش و سنسور سرعت و جهت باد بر روی آن نصب شده، اما در صورت نیاز و پس از جمع‌آوری یک تا دو سال آمار و اطلاعات، امکان افزایش تعداد سنسورها و ارتقای تجهیزات وجود دارد.

وی تأکید کرد: پس از انجام نیازسنجی‌های دقیق و بر اساس شرایط منطقه، در صورت ضرورت، سنسورهای جدید به این ایستگاه اضافه خواهد شد و مجموعه هواشناسی استان با تمام توان برای تحقق این موضوع همکاری خواهد کرد.

مرادپور گفت: امیدواریم این اقدام گامی مؤثر در جهت بهبود پایش شرایط جوی و کمک به بخش‌های مختلف به‌ویژه کشاورزی و مدیریت بحران باشد.

وی تصریح کرد: برای راه‌اندازی این ایستگاه هواشناسی اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha