• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404112213170
  • خبرنگار : 50189

«حضور ملت؛ افزایش قدرت بازدارندگی»

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در کرمان آغاز شد

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در کرمان آغاز شد

ایسنا/کرمان به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، راهپیمایی مردم کرمان در نقاط مختلف استان آغاز شد.

همشهریان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مرکز استان ساعتی قبل از آغاز راهپیمایی، در مسیر حضور داشتند و بار دیگر ثابت کردند بر سر عهدی که با آرمان‌های انقلاب، شهدا و رهبری بسته‌اند؛ هستند.

به گزارش ایسنا، مردم ولایتمدار استان کرمان با سردادن شعار «الله اکبر» جشن حضور خود در چهل و هفتمین بهار انقلاب را آغاز کردند.

جمعیت قابل توجهی از اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور دارد و بیشتر شرکت‌کنندگان پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران را در دست دارند.

زن و مرد، پیر و جوان و حتی کودکان در کنار یکدیگر در این راهپیمایی شرکت کرده‌اند و صدای شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «هیهات من‌الذله» در میان جمعیت طنین‌انداز است.

برخی شرکت‌کنندگان نیز پلاکاردها و دست‌نوشته‌هایی با مضامین انقلابی در دست دارند.

حضور اقلیت‌های دینی نیز در میان جمعیت به چشم می‌خورد، زرتشتیان کرمان با لباس‌های مخصوص خود در راهپیمایی شرکت کرده‌اند و در کنار دیگر شهروندان مسیر تعیین‌شده را طی می‌کنند.

جمعیت حاضر در طول مسیر با سر دادن شعارهایی، مواضع و مطالبات خود را بیان می‌کردند. از جمله شعارهای طنین‌انداز در این مراسم می‌توان به «تا زنده هستیم و در این جهانیم، با ولایت فقیه می‌مانیم»، «دست خدا بر سر ماست، خامنه‌ای رهبر ماست» و «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» اشاره کرد.

همچنین راهپیمایان با سر دادن شعار «با مشت محکم می‌زنیم بر دهان ترامپ» مواضع خود را در قبال سیاست‌های آمریکا اعلام کردند.

در مسیر راهپیمایی و در محدوده چهارراه پاسداران کرمان، جمعی از مردم برای دقایقی توقف کرده و تجمعی شکل دادند. در این نقطه، دو نفر تصاویر بزرگی از امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری را در قالب تابلوهایی در دست گرفته‌اند که در جلو جمعیت به‌وضوح دیده می‌شود.
همچنین سه پرچم بزرگ جمهوری اسلامی ایران و پرچم الله‌اکبر در دستان چند تن از شرکت‌کنندگان قرار دارد که در میانه چهارراه پاسداران به حرکت درمی‌آید و توجه حاضران را جلب کرده است. 

جمعیت با سر دادن شعارها و در دست داشتن پرچم‌ها، فضای چهارراه را به صحنه‌ای از همبستگی و اعلام مواضع تبدیل کرده‌اند.

ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha