• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404112213244
  • خبرنگار : 71661

لاوروف: «شورای صلح» ترامپ نمی‌تواند جایگزین سازمان ملل شود

لاوروف: «شورای صلح» ترامپ نمی‌تواند جایگزین سازمان ملل شود

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد «شورای صلح» تشکیل‌شده از سوی رئیس‌جمهور آمریکا برای رسیدگی به وضعیت غزه، قادر به جایگزینی سازمان ملل متحد نیست و ماهیتی متفاوت با این نهاد بین‌المللی دارد.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت شورای صلحی که از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای حل‌وفصل وضعیت غزه ایجاد شده، نمی‌تواند جایگزین سازمان ملل متحد شود.

لاوروف در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا این شورا می‌تواند جای سازمان ملل را بگیرد، گفت: «خیر. این موضوع متفاوتی است.»

وی افزود که ایالات متحده سازمان ملل،  صرف‌نظر از وابستگی سیاسی سازمان ملل را دوست ندارد، زیرا در این نهاد باید دیگران را قانع کنید و به دنبال مصالحه باشید.

لاوروف به نهاد سازمان ملل اشاره کرد و ادامه داد: «آن‌ها دوست دارند شبیه شورای صلح باشد. می‌گویند ما آن را سازمان‌دهی می‌کنیم، خودشان تصمیم می‌گیرند و شما هم آنجا جمع شوید و درباره چیزی به نتیجه برسید.»

ترامپ در ماه ژانویه از تشکیل «شورای صلح» خبر داد و از سران حدود ۵۰ کشور برای پیوستن به آن دعوت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha