• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404112213463
  • خبرنگار : 50455

کشف و ضبط ۱۳ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی در قم

کشف و ضبط ۱۳ دستگاه ماینر غیرمجاز از یک واحد مسکونی در قم

ایسنا/قم مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان قم از کشف و ضبط تعداد ۱۳دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در یک واحد مسکونی در قم خبر داد.

محمد باقر رشاد مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان قم اعلام کرد: در جریان یک عملیات مشترک میان شرکت توزیع نیروی برق استان قم و عوامل پلیس امنیت اقتصادی استان، یک واحد مسکونی  استخراج غیرقانونی رمز ارز در سطح استان قم شناسایی شد.

وی افزود: در این واحد مسکونی تعداد ۱۳ دستگاه ماینر که با استفاده از برق غیرمجاز در حال فعالیت بودند، جمع‌ آوری و برای متخلف پرونده قضایی تشکیل شد.

مدیر دفتر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق استان قم با تأکید بر ضرورت همکاری شهروندان در مقابله با استخراج غیرقانونی رمز ارز گفت: از شهروندان تقاضا می‌شود هر گونه فعالیت مشکوک را از طریق پیامک به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ یا سامانه سماعت به نشانی tavanir.org.ir/samaat گزارش کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان قم در روز چهارشنبه ۲۲ بهمن، رشاد همچنین یادآور شد: بر اساس طرح تشویقی شرکت توزیع نیروی برق استان قم، گزارش‌ دهندگان تخلفات مرتبط با ماینرهای غیرمجاز، بسته به اهمیت اطلاعات، بین یک‌ و نیم میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان پاداش نقدی دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha