به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی امروز نیز به روستای عین الزوان در حومه قنیطره نفوذ کرده و به یکی از منازل در آنجا یورش برد.
نیروهای اسرائیلی روز گذشته نیز به روستای صیدا الحانوت در حومه جنوبی قنیطره نفوذ کرده و یک ایست امنیتی را در ورودی غربی آن ایجاد کردند.
این نیروها همچنین روز چهارشنبه به روستای اوفانیا در حومه شمالی یورش برده و بمبهایی را شلیک کردند. نیروهای اسرائیلی تحرکات نظامی خود را در داخل مناطق جنوبی سوریه افزایش داده و از اوایل ماه فوریه به نفوذ زمینی و پروازهای هوایی در حومه قنیطره و درعا ادامه دادند.
بر اساس گزارش خبرگزاری آلمان نیروهای اسرائیلی از اول فوریه تاکنون ۲۱ بار به جنوب سوریه نفوذ کردهاند. تحرکات همراه با عملیات ورود زمینی مکرر، بازداشت غیرنظامیان و نصب ایستهای نظامی موقت در داخل خاک سوریه بود.
انتهای پیام


نظرات