• شنبه / ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۶
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404112514961
  • منبع : ریاست جمهوری

رئیس جمهور روسیه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت

رئیس جمهور روسیه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را  تبریک گفت

رئیس جمهور روسیه در پیامی به رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، ولادمیر پوتین در پیام تبریک خود با تأکید بر اینکه روابط میان ایران و روسیه از ماهیت دوستانه و حسن همجواری برخوردار است، تصریح کرد: روسیه از تلاش‌های ایران برای صیانت از حق حاکمیت و منافع مشروع خود و تأمین امنیت کشور در شرایط بغرنج کنونی بین‌المللی حمایت می‌کند.

رئیس جمهور روسیه در ادامه ابراز اطمینان کرد که مشارکت جامع راهبردی بین مسکو و تهران پیگیرانه تقویت شود و برای رئیس‌جمهور ایران سلامتی و موفقیت و برای همه ایرانیان نیکبختی و بهروزی آرزو کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha