• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404112615604
  • خبرنگار : 71951

نماینده ورامین در مجلس: مذاکرات با آمریکا صرفاً در چارچوب هسته‌ای دنبال می‌شود

نماینده ورامین در مجلس: مذاکرات با آمریکا صرفاً در چارچوب هسته‌ای دنبال می‌شود

ایسنا/تهران نماینده ورامین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر رویکرد اصولی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا اعلام کرد که این گفت‌وگوها صرفاً به پرونده هسته‌ای محدود است و جمهوری اسلامی تحت هیچ شرایطی فشار سیاسی یا مطالبات فرابرجامی را نخواهد پذیرفت.

علی خزایی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به روند مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا اظهار کرد: چارچوب این مذاکرات کاملاً مشخص و محدود به موضوع هسته‌ای است و هیچ دستورکار دیگری خارج از این حوزه در دستور کار جمهوری اسلامی قرار ندارد.

وی با اشاره به موضع ثابت تهران در تعاملات بین‌المللی افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره بر اصل گفت‌وگو از موضع برابر، احترام متقابل و تأمین منافع ملی تأکید داشته است. تیم مذاکره‌کننده کشورمان نیز با همین رویکرد و با حفظ عزت و اقتدار ملی در مذاکرات حضور دارد و هیچ‌گونه فشار یا تحمیل سیاسی را نخواهد پذیرفت.

خزایی با بیان اینکه تجربه سال‌های گذشته ضرورت هوشیاری در برابر رویکردهای یک‌جانبه را دوچندان کرده است، تصریح کرد: طرف‌های مقابل باید بدانند که ایران در چارچوب حقوق بین‌الملل و تعهدات متقابل آماده دستیابی به توافقی پایدار و متوازن است، اما هرگونه زیاده‌خواهی یا طرح موضوعات خارج از چارچوب توافقات پیشین، راه به جایی نخواهد برد.

 نماینده شهرستان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد که روند جاری مذاکرات در صورت پایبندی طرف مقابل به اصول دیپلماسی و احترام به حقوق ملت ایران، بتواند به نتایجی ملموس و قابل اتکا منجر شود و زمینه‌ساز تثبیت یک توافق پایدار و متوازن گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha