• یکشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404112615605
  • خبرنگار : 30205

پلیس راهور فراجا عنوان کرد

نصب ۵۰۰۰ دوربین ثابت و افزایش دوربین‌های سیار در شهرستان‌های کشور

نصب ۵۰۰۰ دوربین ثابت و افزایش دوربین‌های سیار در شهرستان‌های کشور

جانشین پلیس راهور فراجا اعلام کرد که توسعه سامانه‌های هوشمند ثبت تخلف سرعت، نصب ۵۰۰۰ دوربین ثابت و افزایش دوربین‌های سیار در شهرستان‌ها در دستور کار قرار دارد تا با همکاری دستگاه‌ها و مشارکت مردم، روند افزایشی تلفات جاده‌ای متوقف شود.

به گزارش ایسنا، سردار حسن مومنی با تشریح برنامه‌های کنترلی و فناورانه پلیس در حوزه ایمنی ترافیک اظهار کرد: توسعه استفاده از فناوری‌های نوین، به‌ ویژه سامانه‌های ثبت تخلف سرعت، به‌ صورت جدی در دستور کار قرار دارد و در این راستا با وزارت کشور توافق شده است تا ۵۰۰۰ دستگاه دوربین ثبت تخلف ثابت در شهرستان‌ها نصب شود. همچنین خرید تعداد قابل توجهی دوربین ثبت تخلف سیار برای حوزه‌های راهور شهرستان‌ها در حال پیگیری است و امیدواریم این اقدامات هرچه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد.

وی با اشاره به وضعیت نگران‌کننده تلفات جاده‌ای افزود: متأسفانه در ۹ ماهه امسال شاهد افزایش آمار تصادفات بودیم که بیش از ۱۵۵۰۰ نفر از هموطنان عزیز جان خود را از دست داده‌اند که این آمار بیانگر ضرورت اقدامات ویژه و هماهنگ در سطح ملی است.

جانشین پلیس راهور فراجا تصریح کرد: کاهش تصادفات صرفاً مأموریت پلیس نیست، بلکه نیازمند ایفای نقش همه دستگاه‌های مسئول در حوزه ایمنی راه‌ها، ایمنی خودروها و اصلاح زیرساخت‌هاست. در کنار آن، نقش مردم نیز تعیین‌کننده است؛ از رانندگان درخواست می‌کنیم با رعایت قوانین و مقررات، پرهیز از عجله و شتاب و توجه به اصول رانندگی ایمن، به پویش «نه به تخلف، نه به جریمه» بپیوندند.

سردار مومنی در پاسخ به برخی برداشت‌ها درباره «کمین پلیس» خاطرنشان کرد: آنچه برخی کمین تلقی می‌کنند، در واقع استقرار هدفمند پلیس در نقاط حادثه‌ خیز است. پیچ‌های تند، شیب‌های خطرناک و معابر کوهستانی از جمله نقاطی هستند که احتمال وقوع حادثه در آنها بالاست و پلیس ناگزیر است برای کنترل سرعت و پیشگیری از سوانح در این محدوده‌ها حضور داشته باشد.

وی تأکید کرد: سیاست ابلاغی به همکاران ما، استقرار گشت‌های آشکار و بازدارنده است. هدف پلیس جریمه کردن نیست، بلکه پیشگیری از تخلف و صیانت از جان شهروندان است؛ چرا که هر تخلف می‌تواند به بهای از دست رفتن یک جان تمام شود.

جانشین پلیس راهور فراجا در پایان ابراز امیدواری کرد که با توسعه سامانه‌های هوشمند، همکاری دستگاه‌های مسئول و مشارکت مردم، روند افزایشی تلفات متوقف و در پایان سال و سال‌های آینده شاهد کاهش محسوس تصادفات و جان‌باختگان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha