• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404112715799
  • خبرنگار : 50187

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی کرمان به‌دلیل آلودگی هوا

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی کرمان به‌دلیل آلودگی هوا

ایسنا/کرمان استانداری کرمان اعلام کرد: با تداوم آلودگی هوا در بخش مرکزی شهر کرمان و مناطق ماهان و چترود، کارگروه مدیریت شرایط اضطرار آلودگی گرد و غبار استان کرمان در اطلاعیه‌ای از تعطیلی امروز (۲۷ بهمن) ادارات و مراکز آموزشی این‌ مناطق خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «بر اساس اعلام این کارگروه و با هدف حفظ سلامت شهروندان، امروز یکشنبه ۲۷ بهمن تمامی ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزش عالی به‌جز مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در شهر کرمان تعطیل است.»

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه تأکید شده است تصمیم‌گیری درباره تعطیلی در سایر شهرستان‌ها و بخش‌های استان بر عهده فرمانداران خواهد بود.

این اقدام در پی تداوم شرایط اضطرار ناشی از گرد و غبار و به‌منظور کاهش پیامدهای بهداشتی آلودگی هوا اتخاذ شده است

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha