• دوشنبه / ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404112715876
  • خبرنگار : 50214

حفاری خارج از برنامه آبفای یزد عامل تاخیر در بازگشایی یک معبر پرتردد

حفاری خارج از برنامه آبفای یزد عامل تاخیر در بازگشایی یک معبر پرتردد

ایسنا/یزد مدیر منطقه سه شهرداری یزد با بیان این که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار بود بلوار جوان تا ۲۴ بهمن بازگشایی شود، گفت: حفاری خارج از زمان مناسب شرکت آب و فاضلاب استان برای اجرای رینگ شهری، بازگشایی بلوار را به مدت ۱۲ روز به تعویق انداخته است.

بلوار جوان به عنوان یکی از معابر مهم دسترسی به اکثر دانشگاه‌های بزرگ یزد و البته تاخیر در بهره‌برداری از بلوار ایرج افشار در امتداد نیم رینگ شهری، از معابر بسیار پرتردد شهر به شمار می‌رود ولی اکنون به دلیل ناهماهنگی دو دستگاه خدمات رسان شهری حدود ۱۰ روز از مسدود شدن آن می‌گذرد و معابر این منطقه را با ترافیک شدیدی مواجه کرده است.

حامد شیشه‌بری مدیر منطقه سه شهرداری یزد در این رابطه با بیان این که بر اساس بررسی‌های انجام شده، آسفالت بلوار جوان حد فاصل میدان دانش‌آموز تا میدان عالم دارای مشکلات عدیده‌ای بود که تعویض آن را ضروری می‌ساخت، گفت: بر همین اساس، از چندین ماه قبل از اجرای طرح، مکاتبات متعددی با دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام شده بود که چنانچه در این مسیر حفاری دارند، تا قبل از شروع زیرسازی و روکش آسفالت، نسبت به انجام آن اقدام کنند تا شهرداری بتواند برنامه‌ریزی‌های لازم را  برای طرح تعویض آسفالت بلوار انجام دهد.

وی افزود: از تاریخ هفتم بهمن ماه سال جاری در فاز اول نسبت به اصلاح سنگ جدول‌های بلوار اقدام شد و بلافاصله پس از آن از تاریخ ۱۸ بهمن، بلوار برای زیرسازی و سپس روکش آسفالت مسدود شد و در همان تاریخ از طریق رسانه‌ها به مردم اطلاع رسانی انجام گرفت که مدت زمان مسدود بودن بلوار، یک هفته است و در تاریخ ۲۴ بهمن ماه باند جنوبی بلوار بازگشایی خواهد شد.

شیشه‌بری با عنوان این که بر اساس برآوردهای انجام شده توسط شهرداری و افزایش اکیپ پیمانکار، امیدوار به بازگشایی بلوار حتی دو روز زودتر از موعد مقرر هم بودیم، گفت: متاسفانه شرکت آب و فاضلاب دقیقا بعد از مسدودی بلوار، موضوع ضرورت احداث خط لوله رینگ شهری دراین بلوار را مطرح کردند.

وی ادامه داد: با توجه به این که در سال جاری در این خصوص چند نوبت مکاتبه انجام شده بود ولی از طرف شرکت آب و فاضلاب پیگیری انجام نگرفته بود و یا این که حتی در مدت زمانی که پروژه در مرحله سنگ جدولگذاری بود و شرکت آبفا می‌توانست حفاری را انجام دهد ولی اقدامی انجام نشد لذا مقاومت‌هایی از طرف شهرداری صورت پذیرفت ولی با ورود بعضی از دستگاه‌ها، پروژه روکش آسفالت‌ بلوار تا اتمام عملیات لوله گذاری شرکت آبفا به تعویق افتاده است.

مدیر منطقه سه شهرداری با عذرخواهی از کسبه بلوار و مردم صبور که این بلوار مسیر رفت و آمد آن‌ها است، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی اولیه، بلوار جوان باید ۲۴ بهمن باز بازگشایی می‌شد ولی با توجه به حفاری شرکت آب و فاضلاب، رفع مسدودی این بلوار حداقل ۱۲ روز به تعویق می افتد و امیدواریم  بتوانیم این بلوار را تا آخر هفته اول اسفند سال جاری بازگشایی کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد در روز دوشنبه ۲۷ بهمن، این مسئول در پایان از همکاران خدوم شرکت آب و فاضلاب خواست، با توجه به زمان محدود برای تعویض آسفالت این بلوار، به جای فعالیت تک شیفت، شیفت‌های کاری را به سه شیفت افزایش دهند تا شهرداری هرچه زودتر بتواند نسبت به روکش آسفالت بلوار جوان برای تردد مردم در این مسیر اقدام کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha