• سه‌شنبه / ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404112816514
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد

پایش روزانه کالاهای اساسی ویژه ماه رمضان و عید نوروز در گیلان

پایش روزانه کالاهای اساسی ویژه ماه رمضان و عید نوروز در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از پایش روزانه کالاهای اساسی ویژه ماه رمضان و عید نوروز در استان خبر داد و گفت: بازار در شرایط پایداری قرار دارد.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نزدیک شدن به دو ایام مهم مصرفی سال شامل ماه مبارک رمضان و عید نوروز، از تشدید رصد و پایش مستمر بازار کالاهای اساسی خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تأمین پایدار گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برنج و سایر کالاهای ضروری در این ایام  انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر عرضه کالاهای اساسی در سطح استان کافی بوده و بازار در شرایط پایداری قرار دارد و قیمت برخی از این کالاها، از جمله مرغ و تخم‌مرغ، در بسیاری از نقاط پایین‌تر از سقف مصوب وزارت جهاد کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به آماده‌سازی واحدهای مرغداری برای افزایش جوجه‌ریزی در راستای تأمین نیازهای مصرفی از اواخر اسفند ۱۴۰۴ تا ایام عید نوروز، تأکید کرد: هیچ گونه کمبودی در عرضه گوشت مرغ پیش‌بینی نمی‌شود و با مدیریت عرضه، از هرگونه افزایش غیرمنطقی قیمت جلوگیری خواهد شد.

محمدی همچنین از حضور مستمر گشت‌های مشترک واحدهای تولیدی و مراکز توزیع کالاهای اساسی خبر داد و یادآور شد: شاهد فعالیت تیمهای بازرسی در تمامی شهرستان‌های گیلان هستیم؛ طرح تشدید نظارت بر بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی استان گیلان از ۲۹ دی آغاز شده و تا ۲۹ اسفند ادامه دارد.

وی اضافه کرد: با تکمیل ظرفیت نگهداری گوشت مرغ در سردخانه‌های زنجیره های یکپارچه تولید گوشت مرغ و واحدهای مستقل، امکان ذخیره‌سازی موقت محصول فراهم شده تا در صورت نیاز، عرضه به‌موقع و بدون نوسان قیمت در بازار تضمین شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تصمیم گیری برای تامین ۱۲۰ تن پرتقال، ۱۲۰ تن سیب و ۱۵ تن خرما جهت تنظیم بازار خبر داد و تصریح کرد: این کالاها در انبارها و سردخانه های استان ذخیره سازی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha