نمايندهي مردم قم در خانهي ملت گفت: اثرگذاري اجلاس نيويورك قابل توجه است و بايد رييسجمهور و هيات همراه ايشان بايد از اين فرصت به دست آمده نهايت استفاده را داشته باشند.
حجتالاسلام علي بنايي، در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اين كه اجلاس سازمان ملل در سالهاي پس از پيروزي انقلاب بهترين فرصت براي بيان ديدگاههاي اصلي جمهوري اسلامي بوده، تصريح كرد: شهيد رجايي و ساير روساي جمهور كشور با حضور در اين اجلاسها، ديدگاههاي اصلي جمهوري اسلامي را بيان كرده و بارها شاهد استقبال كشورهاي ديگر از صحبتها و گفتههاي مسوولان كشور در اين گونه اجلاسها بودهايم.
وي افزود: اثرگذاري اين گونه مجامع بعضا سبب كارشكني آمريكاييها به ويژه در مورد ايران شده است. بنابراين بهترين فرصت پيشروي دكتر احمدينژاد و هيات همراه است كه اهداف، آرمانها و ديدگاههاي انقلاب اسلامي ايران را براي ساير كشورها مطرح كنند تا به اين وسيله بتوانيم افكار خود را به ديگران منتقل كنيم.
بنايي در خصوص چگونگي مذاكره در مورد پروندهي هستهاي ايران از سوي رييس جمهور و هيات همراه با روساي ساير كشورها در حاشيهي اجلاس نيويورك، اظهار داشت: اروپاييان و همه كشورها ميدانند كه ايران در خصوص پروندهي هستهاي عزم ملي و ارادهي جدي دارد كه اين دانش ملي را كارآمد كند و به صورت صلحآميز به نفع كشور و ملت خود آن را مورد استفاده قرار دهد.
عضو كميسيون اصل نود مجلس با بيان اين كه به هيچوجه در اين زمينه كسي كوتاه نميآيد و قابل اغماض نيست، تصريح كرد: آمريكا و همدستان وي نميتوانند در شوراي امنيت نيز بر عليه كاري از پيش ببرند و مشكلي براي ايران ايجاد كنند. عاقلانه آن است كه اصلا آنها فكري در اين زمينه نكنند و با مذاكره و گفتوگو اختلاف موجود را حل كنند.
بنايي معتقد است: در قضيهي NPT و در اجلاس نيويورك براي رساندن حرف و نظر ايران در مورد مسالهي هستهاي ايران مهمترين نقش با سيستم ديپلماسي كشور و وزارت خارجه است و شخص وزير امور خارجه در اين مساله حساسترين نقش را ايفا مي كند و تمام بار و جهت كارشناسي، مذاكره و دستاورد اين سفر به عهدهي آنهاست و اميدواريم آنها دست پر به كشور برگردند.
انتهاي پيام



نظرات