جشنواره فجر

  • شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۸۴ / ۱۳:۰۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8407-14696
  • خبرنگار : 71038

وزير كشور در مراسم توديع و معارفه‌ پنج معاون خود: بايد نقدپذير باشيم واز قلقلك دادن رسانه‌ها نرنجيم شايد اخم كنيم ولي نه ما و نه رسانه‌ها نبايد از كوره دررويم

وزير كشور در مراسم توديع و معارفه‌ پنج معاون خود:
بايد نقدپذير باشيم واز قلقلك دادن رسانه‌ها نرنجيم
شايد اخم كنيم ولي نه ما و نه رسانه‌ها نبايد از كوره دررويم

وزير كشور با اشاره به فرا رسيدن شب‌هاي قدر، گفت: اين شب‌ها شب‌هاي پر فضيلتي است و اميد كه خداوند به همه‌ي ما توفيق دهد كه بتوانيم از اين نعمت بزرگ استفاده كنيم و معرفت ما را در اين ارتباط افزايش دهد.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي صبح روز شنبه در مراسم توديع و معارفه‌ي پنج نفر از معاونين خود با اشاره به برگزاري مراسم توديع و معارفه‌ي پنج تن از مديران جديد وزارت كشور، گفت: به نظر من اين مجالس مجالس تكريم از خدمت، خدمت‌گزاري و خدمت‌گزاران است و اين يكي از نكاتي است كه در ماه مبارك رمضان به آن توصيه شده است. خدمت به مردم و حل مشكلات آن‌ها يكي از توفيقاتي است كه خداوند به بندگان خود مي‌دهد.

وي گفت: امروز عزيزاني را كه داراي مسووليت بوده‌اند بدرقه و از آن‌ها خداحافظي مي‌كنيم. من خود در طول اين دو ماه شاهد فعاليت اين عزيزان بودم و سوابق آن‌ها را مورد مطالعه قرار دادم و به حق آن‌ها در جهت خدمت‌رساني به مردم هيچ كم كاري نكرده‌اند و اميدوارم افراد جديدي كه با عنوان جايگزين آن‌ها اين مسووليت‌ها را مي‌پذيرند بتوانند خدمت بيشتري به مردم كنند.

وزير كشور با اشاره به خدمات مقيمي معاون امور عمراني وزارت كشور، گفت: مهندس مقيمي از مديران خدمت‌گزار، صادق، پرتلاش بودند و من از قبل نيز وي را مي‌شناختم و به خاطر خدمت‌گزاري به مردم و پرونده‌ي خوبي كه در اين ارتباط دارا مي‌باشد به وي تبريك مي‌گويم و با آرزوي توفيق براي وي، اميدوارم كه در آينده مشي خوب و صادقانه‌ي خود را ادامه دهد، ما نيز در وزارت كشور در آينده از تجربيات و نظرات ايشان استفاده خواهيم كرد.

پورمحمدي با اشاره به خدمات اشرف بروجردي معاون اجتماعي و شوراهاي وزارت كشور، گفت: من از گذشته با ايشان آشنايي ندارم و فقط از طريق مصاحبه‌ها ايشان را مي‌شناختم. ولي در طول اين دو ماه خدمات ايشان را مشاهده كردم، وقار و تلاش ايشان قابل تقدير و تشكر است. وي با آنكه مي‌دانست ما به دنبال جايگزين براي وي هستيم از تلاش خود كم نكرد و حتي در انتخاب جايگزين نيز به ما همفكري مي‌داد. خانم بروجردي در طول فعاليت خود در وزارت كشور به خصوص در معاونت امور اجتماعي و شوراها منشا خدمات زيادي بودند و وي در يك حوزه‌ي تاسيسي به مانند شوراها و تشكل‌هاي غير دولتي تلاش كرد.

وي با اشاره به اهميت مبحث شوراها و تشكل‌هاي غير دولتي، گفت: اين دو امر از جمله موضوعات مهم و اساسي است و خانم بروجردي راهي را در اين ارتباط آغاز كردند و ما مي‌توانيم بگوييم كه شاهد راهي رفته هستيم. ايشان شوراها و تشكل‌هاي غير دولتي را از مرحله‌ي عدم تاسيس به مرحله‌ي تاسيس رسانده‌اند. البته ممكن است كاستي‌هايي وجود داشته باشد ولي بايد نقاط قوت را نيز در نظر گرفت. اگر داراي زواياي انحرافي بوده مي‌توان اين انحراف را گرفت و من براي خانم بروجردي آرزوي توفيق و موفقيت دارم.

پورمحمدي با اشاره به اهميت مسائل زنان و حوزه‌ي زنان، گفت: من متاسفانه در طول اين دو ماه نتوانستم خانم محتشمي‌پور را بيش از يك بار آنهم در جمع ديدار كنم ولي اميدوارم از اين امر اين موضوع تعبير نشود كه ما به اهميت حوزه‌ي زنان آگاه نيستيم. خواهي نخواهي چه دوست داشته باشيم و چه دوست نداشته باشيم حوزه‌ي زنان حوزه‌ي مهمي است كه بايد پيگيري كرد و بايد سعي كرد جايگاه مناسبي براي آن ايجاد كرده و آن را را ارتقاء داد.

وزير كشور گفت: جدا از اختلاف سليقه و نوع برداشت كه از حوزه‌ي زنان وجود دارد ولي بايد نسبت به مسائل اين حوزه حساس بود.

وي اظهار داشت: بايد بر روي مساله‌ي حق اصرار و پيگيري داشت. البته دفاع از حق نيز راه خاص خود را دارد. من از نفس پيگيري‌ها، تلاش‌ها و زحماتي كه در اين حوزه صورت گرفته تقدير و تشكر مي‌كنم و اميدوارم اين تلاش‌ها به نحو احسن تعقيب شود.

وي با اشاره به خدمات جهانبخش خانجاني در حوزه‌ي روابط عمومي وزارت كشور، گفت: آقاي خانجاني نيز در اين ارتباط زحمت زيادي كشيدند و اگر نگاهي گذرا به عملكرد اين حوزه داشته باشيم مشاهده مي‌كنيم كه در اين حوزه نفس اعتدال رعايت شده است و موفقيت در اين حوزه نيز در گرو استمرار اعتدال است.

پورمحمدي در ادامه با معرفي فرشته ساساني با عنوان مدير كل جديد امور بانوان، گفت: خانم ساساني زني فرهيخته و آشنا به مسائل زنان است كه در دانشگاه و در حوزه‌ي علميه‌ي قم تحصيلات داشته و در ارتباط با مسائل زنان صاحب‌نظر است و ما اميدواريم كه شاهد تحولات كيفي و ارتقاء جايگاه زنان در اين حوزه باشيم.

وزير كشور هم‌چنين با معرفي مهدي هاشمي به عنوان معاون عمراني جديد وزارت كشور، گفت: آقاي هاشمي از دوستان خوب، ايثارگر و پيشتاز عرصه‌ي مبارزه و جهاد است و جزء بسيجيان پاك‌باخته محسوب مي‌شود. وي در حوزه‌ي عمراني تحصيل كرده و در اين ارتباط داراي تخصص است.

وي با معرفي مجيدي به عنوان معاون جديد اجتماعي و شوراهاي وزارت كشور، گفت: دكتر مجيدي از عزيزان فرهيخته و دانشمند است كه تحصيلات خوبي در حوزه‌ي علوم سياسي دارا مي‌باشد و عضو چندين كانون دانشگاهي است و در حوزه‌ي مسائل اجتماعي و سياسي صاحب‌نظر است و من فكر مي‌كنم كه با حضور وي حوزه‌ي مسائل اجتماعي در وزارت كشور ارتقاء پيدا كند.

پورمحمدي در ادامه ميرعبداللهي را با عنوان مدير كل جديد روابط عمومي وزارت كشور معرفي كرد و گفت: تحصيلات دكتر ميرعبداللهي در ارتباط با روابط عمومي نيست ولي وي در اين ارتباط درااي سوابقي است. به نظر من روابط عمومي يك هنر است و من اميدوارم با حضور وي جايگاه روابط عمومي در وزارت كشور ارتقاء پيدا كند.

وزير كشور ادامه داد: رسانه‌ها در حال حاضر بايد احساس كنند كه فرد جديدي به آن‌ها اضافه شده و اميدوارم كه ارتباط ما با رسانه‌ها ارتقاء پيدا كند. ما بايد نقدپذير باشيم و از قلقلك دادن رسانه‌ها نرنجيم. چون اين نقدپذيري و قلقلك دادن‌ها زمينه‌ساز ارتقاء ما خواهد بود. دستگاهي مانند وزارت كشور بايد زير ذره‌بين رسانه‌ها باشد. ما مسائل را بايد شفاف بيان كنيم و شفاف‌سازي كنيم. شايد ما گاهي اخم كنيم ولي نه ما بايد از كوره در رويم نه رسانه‌ها. ما راه رشد خود را در گرو نقدپذيري مي‌دانيم.

در اين مراسم به علت كمبود وقت و نزديك شدن به وقت اذان معاونين جديد وزير كشور فرصت نكردند كه سخنراني كنند و وزير كشور وعده داد تا آن‌ها طي يك مراسم جداگانه‌اي برنامه‌هاي خود را تشريح كنند.

لازم به توضيح است كه وزير كشور طي لوح‌هاي جداگانه‌اي از مقيمي، خانجاني، اشرف بروجردي و فخرالسادات محتشمي‌پور تشكر و قدرداني كرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha