نشست آهنگسازان ، نوازندگان، ترانهسريان و خواندگان صداوسيما با سيد عزتالله ضرغامي امروز ـ 28 آذر ماه ـ برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين آيين با توديع و تقدير از محمد حسين صوفي و معارفه پيريايي به عنوان رييس جديد مركز موسيقي صداوسيما همراه بود.
به گفتهي اهالي موسيقي حاضر در اين نشست، "طرح مسايل و مشكلات حوزه موسيقي" در كنار رييس سازمان صداوسيما بيش از 10 سال است كه اتفاق نيفتاده است و حضور آهنگسازان و ترانهسريان و خوانندگان و طرح مشكلات آنان با حضور مسوولان سازمان اتفاق مباركي در جهت ارتقاء موسيقي است.
لوريس چكنواريان، شاهين فرهت، مجيد انتظامي، اميناللهرشيدي، عبدالحسين مختاباد، سيدمحمد ميرزماني، سهيل محمودي، ساعد باقري، بيگلري، درويش رضا معظمي، امير بكام، بيگي حبيبآبادي، اميني، فداييان و از جمله هنرمندان حاضر در اين نشست بودند.
مباحثي چون «ارتقا كيفي و كمي موسيقي در صداوسيما طي سالهاي اخير»، «توجه به موسيقي ملي و سنتي براي ترويج فرهنگ ايراني»، «توجه به حرمت، جايگاه هنرمند و توجه به حقوق مادي آنان» ،«سرمايه گذاري بيشتر در عرصه موسيقي»، « ساخت ويژه برنامههاي موسيقي در راديو و تلويزيون»، «سخت گيري در حوزهي ترانه سرايي و توجه به آهنگهاي مناسبتي»، «توجه به مضامين شعرها و تجديدنظر در بخش نرم افزاري و سخت افزاري موسيقي»،«توجه بيشتر به متولي بودن صداوسيما در امر آموزش» از مباحثي بود كه هنرمندان در حضور رييس سازمان صداوسيما مطرح كردند.
«تئوري صداي موسيقي ايراني براي خاورميانه» و «توقف ساخت آهنگ براي اشعار شاعران به نام ايران همچون حافظ و مولانا و ... در جهت ايجاد نوآوري در ساخت ملودي » از مباحث مهم مطرح شده در اين نشست بود.
به گزارش ايسنا، عزت الله ضرغامي در اين نشست حضور بزرگان موسيقي ايران را مغتنم دانست و گفت: مباحث مربوط به جايگاه هنرمندان و حرمت آنان در صداوسيما مرتفع خواهد شد.
رييس سازمان صداوسيما با بيان اين كه جايگاه و اهميت موسيقي بر مسوولان صداوسيما روشن است، گفت: موسيقي امري فاخر و هنري برجسته است و هر كسي را به اين هنر راه نيست.
وي با اشاره به ضرورت جلوگيري از ورود نااهلان به اين عرصه گفت: آموزش و سرمايهگذاري در اين امر بايد دقيق و حساب شده باشد تا با ورود اهل موسيقي، محصولات حساب شدهاي از آن را شاهد باشيم.
ضرغامي از زحمات دكتر لاريجاني در دوران رياست سازمان صداوسيما تقدير كرد و گفت: در آيين نامه دوران ايشان نيز آمده موسيقي به دست اهل آن ساخته شود. در اين جا بحث شرعي و غير شرعي بودن آثار پاپ و سنتي مطرح نيست بلكه بدون ترديد موسيقي سنتي و ملي ما آن قدر بضاعت دارد كه هويت خود را در آن جستجو كنيم.
رييس سازمان صداوسيما به كنترل وضعيت موسيقي به خصوص تيتراژ پاياني برخي از سريالها ـ كه مرسوم شده از آهنگ با كلام استفاده كنند ـ اشاره كرد و گفت: بررسي و نظارت اين آثار در مركز موسيقي مورد توجه قرار گرفته است تا صرفا به خاطر جذابيت يك فيلم و سريال موسيقي نازل براي آن نگذارند.
ضرغامي در پايان با اهدا لوح از زحمات محمد حسين صوفي تقدير و تشكر كرد و حكم پيريايي رييس جديد مركز موسيقي را به او داد و اعلام كرد: اين نشست با حضور اهالي موسيقي تجديد خواهد شد.
به گزارش ايسنا، امينالله رشيدي در پايان قطعاتي از آخرين اثرش به نام غزلهاي شبانه را با شعري از مرحوم منوچهر آتشي را خواند.
گفتني است سخنان هنرمندان عرصه موسيقي با رييس سازمان صداوسيما متعاقبا در ايسنا منتشر ميشود.
انتهاي پيام
نظرات