• دوشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۸۴ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8409-16059
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

چربي شير عامل جلوگيري از سرطان است

نوعي اسيدچرب موجود در شير گاو در پيشگيري از بروز سرطان مؤثرست. به گزارش ايسنا، مطالعات پژوهشگران دانشگاه ويسكانيسن نشان مي‌دهد: نوعي اسيدچرب موجود در شير خاصيت پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي التهابي همچون آرتروز و سرطان را دارد. اين محققان دريافتند كه اسيد چرب سي.ال.آ از بيماري‌هاي التهابي كه ناشي از ضعف سيستم دفاعي بدن است جلوگيري مي‌كند. به گفته اين دانشمندان اسيدچرب سي.ال.آ از تخمير ميكروبي در شكم گاوهاي ماده به دست مي‌آيد و به طور طبيعي در شير گاو وجود دارد. انتهاي پيام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.