• چهارشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۸۴ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8409-17230
  • منبع : مطبوعات

موسسه تحقيقات پسته كشور اعلام كرد: دهه دوم شهريورماه مناسب‌ترين زمان برداشت ارقام پسته تجاري است

موسسه تحقيقات پسته كشور اعلام كرد: تعيين مناسب‌ترين زمان برداشت محصول يكي از مهمترين عوامل موثر در كيفيت محصول پسته است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، زمان برداشت محصول از عوامل موثر و تاثيرگذار بر روي كيفيت محصول محسوب مي‌شود. تحقيقي كه طي سال‌هاي 1379 تا 1383 در موسسه تحقيقات پسته كشور بر روي ارقام كله قوچي، احمد آقايي، فندقي و بادامي اجرا شد، مشخص كرد كه بهترين زمان برداشت ميوه ارقام ذكر شده با توجه به نقطه رسيدگي فيزيولوژيكي ميوه، دهه دوم شهريورماه است و برداشت زودهنگام يا با تاخير سبب كاهش كيفيت محصول خواهد شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.