جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۴ دی ۱۳۸۴ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8410-01910
  • خبرنگار : 71362

نماينده بجنورد: غني سازي درخاك روسيه مردوداست روسيه نيروگاه بوشهرراهم به تعويق انداخت اين چالش‌هاتوسط آمريكا،اروپاوروسيه براي دسترسي به منافع‌شان ايجادمي‌شود

نماينده‌ي بجنورد گفت: غني‌سازي در خاك كشور‌هاي ديگر مورد قبول ايران نخواهد بود. غني سازي در خاك كشور‌هاي ديگر به نوعي تحميل اراده‌ي ابرقدرت‌ها بر ايران اسلامي است و استقلال ما را زير سوال مي برد و اين به هيچ عنوان قابل قبول نيست.

موسي الرضا ثروتي، نماينده‌ي بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص پيشنهاد روسيه مبني بر غني سازي ايران در خاك اين كشور گفت: اگر بحث صلح آميز بودن انرژي هسته‌يي ايران مطرح است، رييس جمهور در مجمع عمومي سازمان ملل علام كرد كه كشور‌هاي ديگر مي‌توانند در اين طرح مشاركت كنند.

ثروتي با بيان اينكه غني‌سازي در خاك ديگر كشورها به هيچ عنوان قابل قبول نيست، خاطر نشان كرد: در لحظات حساس ديده شده كه كشورها پشت دولت‌ها را خالي مي‌كنند. همين روسيه كه الان اين موضوع را مطرح كرده 4 سال است كه واگذاري سوخت هسته‌يي نيرروگاه بوشهر را امروز و فردا كرده و به تعويق انداخته است.

وي افزود: هيچ گونه اميدواري و اطمينان به اين كشور‌ها نيست و اصلا غني سازي در خاك آنها ضرورتي ندارد. در حقيقت اين‌ها چالش‌هايي است كه وقتي كشور‌هاي اروپايي و آمريكا و روسيه با هم مي‌نشينند تا مسايل دنيا را با هم هماهنگ كنند و به نوعي با پايمال كردن حقوق ملت‌ها منافع خودشان را در نظر بگيرند، ايجاد مي‌شود.

عضو كميسيون اجتماعي تصريح كرد: نه مسوولان نظام چنين چيزي (غني‌سازي در خاك روسيه ) را قبول خواهند كرد و نه اين كار شدني است و صلاح هم نيست. چه ضرورتي دارد كه كشور‌هايي چون پاكستان و هندوستان چرخه‌ي سوخت هسته‌يي داشته باشند و حتي اسراييل غاصب به 200 كلاهك هسته‌يي و بدون پذيرش NPT فعاليت هسته‌يي كند و جامعه جهاني عليه آنها هيچ اقدامي نكند، اما عليه ايران چنين بحث‌هايي را مطرح كنند.

وي تاكيد كرد: غني سازي در خاك روسيه كاملا مردود است و استقلال ما را زير سوال مي‌برد.

ثروتي ارائه طرح غني‌سازي در خاك روسيه را از سوي اين كشور به دليل سياسي و اقتصادي و وابستگي اين كشور عنوان كرد و گفت: كشور‌هاي قدرتمند و توسعه يافته تلاش دارند كه به نوعي در برنامه‌هاي جهاني از يكديگر حمايت كنند. در حقيقت اين اقدام روسيه هم به خاطر منافع خودش و وابستگي ايران به اين كشور است و هم به دليل معملاتي است كه با آمريكا و اروپا دارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha