جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۸۴ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8412-06866
  • خبرنگار : 71362

حاشيه جلسه علني صبح مجلس شوراي اسلامي

*به گزارش خبرنگار پارلماني ايسنا، جلسه علني امروز (چهارشنبه) مجلس شوراي اسلامي ساعت 8 و 35 دقيقه با حضور 233 نماينده آغاز شد.

*حدادعادل رييس مجلس پس از قرائت قرآن اعلام كرد كه به دليل بررسي لايحه بودجه، نطق پيش از دستور و تذكر شفاهي نداريم. رييس مجلس تذكرات كتبي نمايندگان به دستگا‌ه‌هاي اجرايي را قرائت كرد.

*رفعت بيات در تذكر آيين‌نامه‌اي به حدادعادل گفت: نمايندگان فقط نمي‌توانند نطق داشته باشند، ولي تذكر مي‌توانند داشته باشند و پس از موافقت رييس مجلس با اين گفته، در تذكري نسبت به انتخاب موافقان و مخالفان لايحه بودجه از طريق قرعه‌كشي انتقاد كرد.

*موسي قرباني عضو هيات رييسه، مصباحي‌مقدم، محمودرضا حسنوند، سيدمصطفي هاشمي‌ريسه، بيژن شهبازخاني، علي مويدي، پاك‌نژاد، ملكي، سيدجلال حسيني، كاوياني، نوروززاده، اميري، دانش‌منفرد، ايماني و نديمي را به عنوان ناطقان مخالف عنوان كرد و پس از آن تابع، توكلي،‌ فهيمي، فتح‌الله حسنوند، نوش‌آبادي، رضايي، شهرياري، آرين‌منش، باهنر، رجايي، عبدالهي، ديرباز، اخوان، آشوري و عادل آذر را به عنوان ناطقان موافق لايحه‌ي بودجه معرفي كرد.

*مهدي مفتح مخبر كميسيون تلفيق به عنوان اولين ناطق اين جلسه در خصوص مصوبات اين كميسيون گزارشي داد.

*سيدكاظم دلخوش نماينده صومعه‌سرا نيز به نحوه‌ي قرعه‌كشي و انتخاب موافقان و مخالفان اعتراض كرد و گفت: در اداره‌ي مجلس يك بام و دو هوا عمل مي‌شود.

*اظهارات توكلي به عنوان موافق مصوبات كميسيون تلفيق با استقبال اكثر نمايندگان و احسنت گفتن آنها مواجه شد و زماني‌كه وقت پايان يافت، گفت: محض رضاي خدا يك نفر پنج دقيقه از وقتش را به من بدهد كه نادران 5 دقيقه از وقتش را به توكلي دارد.

*بحث موافقت با لايحه دولت كميسيون تلفيق يا مخالفت با لايحه دولت و يا كميسيون تلفيق، بحث اعتراضي بين نمايندگان بود كه مشخص نيست ناطق موافق يا مخالف كدام است، و اين باعث ايجاد سر و صداي زيادي بيان نمايندگان گرديده بود.

*حدادعادل خطاب به نمايندگان و اين‌كه مشخص كنند موافق و مخالف با لايحه يا مصوبات كميسيون تلفيق هستند گفت: امروز محرم در ماه رمضان افتاده، مشخص كنيد با چه چيزي موافق يا مخالفيد.

*توكلي كه به عنوان موافق مصوبات كميسيون تلفيق و مخالف لايحه دولت سخن مي‌گفت در مواجهه با كمبود وقت اعلام كرد محض رضاي خدا يك نفر از موافقين ديگر 5 دقيقه از وقتش را به من بدهد كه اين وقت 5 دقيقه‌اي از سوي نادران به وي اختصاص يافت، و در ادامه سخنان توكلي در اين وقت كه با استقبال اكثر نمايندگان و احسنت گفتن آنها مواجه شده بود، حدادعادل اعلام كرد يكي از نمايندگان به صورت مكتوب اعلام كرده كه حاضر است از وقت خود به توكلي بدهد كه توكلي اعلام كرد مباحثم را به پايان مي‌رسانم و از اين وقت استفاده نكرد.

*در هنگام اعلام نام نادران به عنوان موافق مصوبات كميسيون تلفيق كه او نيمي از وقت فهيمي را گرفته بود، رسولي‌نژاد با صداي بلند اعلام كرد كه چون نادران وقتش را از ديگري گرفته نمي‌توانسته وقت خود را به توكلي ببخشد. حدادعادل نيز در پاسخ به رسولي‌نژاد گفت: آن 5 دقيقه اضافي كه توكلي از آن استفاده كرد را از وقت ديرباز كه به عنوان موافق ثبت نام كرده و به صورت مكتوب هم داوطلب بخشش وقت به توكلي بود كسر مي‌كنيم.

*در جلسه صبح مجلس 6 مخالف و 5 موافق ديدگاه‌ها و نظرات خود را اعلام كردند.

*جلسه علني صبح امروز ساعت 10 : 12 پاين يافت و شيفت بعدي جلسه علني مجلس شوراي اسلامي ساعت 14 آغاز ‌شد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha