جشنواره فجر

  • جمعه / ۱۸ فروردین ۱۳۸۵ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 8501-03984

وزير نفت در بازديد از فرودگاه خليج فارس: تاخير را قبول ندارم، تا يك ماه آينده فرودگاه بايد تكميل شود

وزير نفت در بازديد از فرودگاه خليج فارس:
تاخير را قبول ندارم، تا يك ماه آينده فرودگاه بايد تكميل شود

مهندس سيد كاظم وزيري هامانه ، وزير نفت، در مراسم بازديد از بخش‌هاي مختلف فرودگاه بين‌المللي خليج فارس كه در حال حاضر در مرحله‌ي بهره‌برداري عملياتي قرار دارد، اظهار داشت: عمليات اجرايي فرودگاه كه به همت وزير نفت سابق و معاونان وي تأسيس شده است با تأخير شش ماهه رو به روست اما با خريد و نصب تجهيزات لازم بايد تا يك ماه آينده تكميل و آماده بهره‌برداري رسمي باشد.

به گزارش خبرنگار نفت و انرژي ايسنا، اعزامي به عسلويه، وزير نفت با بيان اينكه با بهره‌برداري از فرودگاه، راه‌هاي هوايي و دريايي منطقه پارس جنوبي تكميل مي‌شود، افزود: با راه‌اندازي راه‌آهن گزينه‌هاي رجوع به اين منطقه بيشتر و تسهيل مي‌شود.

وي خاطرنشان كرد كه آنچه وظيفه وزارت نفت در منطقه بوده است تاكنون انجام شده است و اطمينان داد: كمبودهاي فعلي با هماهنگي لازم هرچه سريعتر انجام شود.

وزيري هامانه در عين‌حال رفع كمبودهاي منطقه پارس جنوبي و به خصوص عسلويه را تنها وظيفه وزارت نفت ندانست و گفت: طبق تعهد قبلي‌ام و با توجه به تأكيد رييس جمهور در جريان سفر استاني به بوشهر گازرساني به روستاهاي منطقه پارس جنوبي در اولويت‌هاي شركت ملي گاز قرار خواهد گرفت.

وي همچنين از حل مشكل مسكن اين منطقه خبر داد و افزود: با همكاري وزارت مسكن و شهرسازي تصميم‌گيري نهايي براي احداث شهر صيراف گرفته شد و وزير مسكن نسبت به پيشرفت سريع اين شهر اطمينان داده‌اند.

وزير نفت در بخش ديگر صحبتهاي خود ضمن اذعان نسبت به مشكلات احداث فرودگاه بين‌المللي خليج فارس تأكيد كرد: تأخير صورت‌گرفته را نمي‌پذيرم و فرودگاه بايد بسيار زودتر از آنچه اعلام شده است تكميل شود.

وي خطاب به مديرعامل منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس تأكيد كرد كه تأخير بيشتر از 6 ماه قابل قبول نيست و بايد فرودگاه را تا يك ماه آينده آماده بهره‌برداري رسمي كنيد.

به گزارش ايسنا اين در حاليست كه مهندس عبدالجليل رضوي، مديرعامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس نيز در مراسم بازديد وزير نفت از فرودگاه بين‌المللي خليج فارس كه در مرحله بهره برداري عملياتي قرار دارد اعلام كرد كه عمليات اجرايي فرودگاه تا پايان شهريور ماه 85 پايان مي‌يابد و در دهه فجر نيز شاهد نشستن اولين پرواز خارجي خواهيم بود.
وي افزود: فرودگاه بين‌المللي خليج فارس به لحاظ سيستم‌هاي ناوبري و روشنايي و نيز مساحت و تجهيزات دومين فرودگاه كشور خواهد بود.
رضوي ادامه داد: فرودگاه ظرفيت حضور همزمان هفت هواپيما را دارد و طول باند فرودگاه نيز 4 هزار متر است.
وي در ادامه به گزارشي از ساختمان‌هاي اطراف و وابسته به فرودگاه پرداخت و گفت: برج مراقبت به ارتفاع 35 متر مجهز به پيشرفته‌ترين سيستم‌ها، ساختمان فني پرواز، ساختمان نيروگاه با ظرفيت 4/8 مگاوات و ساختمان فناوري اطلاعات و ارتباطات و پست و ساختمان سپاه پاسداران از جمله پروژه‌هايي است كه طي ماه‌هاي آينده تكميل خواهند شد.
مهندس رضوي همچنين در جمع خبرنگاران در خصوص اولويت‌هاي منطقه ويژه انرژي پارس گفت: توسعه اشتغال و كارآفريني براي مشاغل مورد نياز، تعامل سازنده با مردمان حاشيه پارس جنوبي از جمله برنامه‌هاي اين سازمان خواهد بود .
وي احداث سايت 2 پارس جنوبي در منطقه پرك، تنبك و اختر را از جمله طرح‌هاي ديگر عنوان كرد و افزود: در مساحت 11 هزار هكتاراين سايت، 14 پالايشگاه گاز و 4 واحد LNG احداث مي‌شود. همچنين طرح مطالعات دو بندر خدماتي و صادراتي اين سايت براي صادرات گوگرد انجام شده است و طي هفته آينده معاونت توسعه سازمان منطقه ويژه انرژي پارس در آنجا مستقر مي‌شود.
وي همچنين اسكان نيروي كار فازهاي پالايشگاهي را از جمله اولويت‌هاي اين سازمان عنوان كرد و افزود: 1200 واحد مسكوني احداث شده است و هزار واحد ديگر نيز به زودي احداث خواهد شد.
به گزارش ايسنا فرودگاه بين‌المللي خليج فارس در منتهي اليه شرقي منطقه پارس جنوبي طراحي شده است و با محل پالايشگاه‌هاي گاز فازهاي پارس جنوبي و سايت‌هاي پتروشيمي فاصله ايمن و مناسبي دارد.
گفتني است باند فرودگاه بين‌المللي خليج فارس امكان پرواز و نشستن بزرگترين هواپيماها را دارد.
انتهاي پيام

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha