• یکشنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۸۵ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8501-08774
  • منبع : مطبوعات

رييس سازمان نظام پزشكي: بيش از 50 درصد شكايات ناشي از قصور پزشكي قابل پيشگيريست

رييس سازمان نظام پزشكي: 
بيش از 50 درصد شكايات ناشي از قصور پزشكي قابل پيشگيريست

همايش جراحي پلاستيك بيني و صورت با حضور رييس سازمان نظام پزشكي كشور، رييس انجمن جراحان گوش، حلق و بيني و جمعي از پزشكان متخصص داخل و خارج كشور در بيمارستان ميلاد تهران آغاز به كار كرد.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران،‌ رييس سازمان نظام پزشكي كشور گفت: بيش از 50 درصد شكايات مربوط به قصور پزشكي قابل پيشگيري است كه ارتباط بهتر پزشك با بيمار و آگاهي دادن به بيمار در مورد كم و كيف عمل جراحي، مي‌تواند عامل بسيار مؤثري در كاهش اين شكايات باشد.

دكتر سيد شهاب‌الدين صدر در آيين گشايش «همايش جراحي پلاستيك بيني و صورت با اعلام اين خبر افزود: مطالعات روي پرونده‌هاي ارجاعي تهران در سال 1384 بيانگر اين امر است كه روزانه 100 هزار ويزيت پزشكي انجام مي‌شود كه از اين تعداد دو هزار نفر بستري بوده و 8 هزار نفر براي مراجعات راديولوژي و آزمايشگاهي مراجعه كرده‌اند.

وي با اشاره به اين كه از اين 200 هزار مراجعه 2/2 نفر در روز شكايت كرده‌اند، تصريح كرد: به عبارتي يك هزارم درصد مراجعات به پزشكان منجر به شكايات شده كه اين رقم درصد بالايي را تشكيل نمي‌دهد.

دكتر صدر گفت: حساسيت كار پزشكي ايجاب مي‌كند كه ملاحظات بيشتري رعايت شود، همچنين آمارها بيانگر اين امر است كه 98 درصد جراحي‌ها با رضايت بيمار و تنها دو درصد آنها سبب نارضايتي و شكايت شده كه همين دو درصد نيز مي‌تواند چالش برانگيز باشد.

وي از تقارن نداشتن بيني، اختلال در تنفس، نارضايتي در شكل جراحي و نتيجه كار، فوت بيمار و ... به ترتيب به عنوان عوامل اصلي شكايات و اعتراض‌ها اشاره كرد و يادآور شد: توجيه بيمار توسط پزشك در زمينه كم و كيف عمل جراحي، سبب كاهش شكايات و افزايش رضامندي بيمار خواهد شد. از طرف ديگر دريافت رضايت‌نامه قانوني از بيمار و نزديكان وي قبل از عمل نيز مي‌تواند در كاهش شكايات مؤثر باشد.

رييس سازمان نظام پزشكي كشور اضافه كرد: 50 تا 60 درصد مراجعان به پزشكان متخصص گوش، گلو و حلق و بيني و پلاستيك براي زيبايي، 30 درصد به منظور رفع مشكلات تنفسي و 20 درصد براي رفع مشكلات بعد از ضربات به بيني بوده است.

وي در مورد عواملي كه سبب افزايش شكايات به دليل قصور پزشكي در مورد جراحي‌هاي بيني و زيبايي مي‌شود، يادآور شد: انتظارات اغراق‌آميز يا غير واقعي بيمار، تقاضاهاي مكرر و بيش از حد توسط وي و ترديدهاي بيمار، انتخاب ناصحيح بيمار و بلوغ نيافتن وي، احساس غرور و خودبيني، تمايل به جراحي به توصيه ديگران، اعمال جراحي متعدد بيمار و استعمال دخانيات از جمله اين عوامل هستند.

دكتر سعيد عباس‌زاده رييس اين همايش نيز گفت: جراحي ترميمي و پلاستيك صورت و بيني، پروتزهاي گونه، چانه و صورت، مراقبت‌هاي پوست پس از اعمال جراحي بيني و صورت، تكنيك‌هاي نوين جراحي آندوسكوپي ليفت پيشاني و ابرو و معرفي روش‌هاي غير جراحي صورت از عمده موضوعات اين همايش را تشكيل مي‌دهد.

وي افزود: سخنراني‌هاي كاربردي و كارگاه‌هاي عملي روي جسد و جراحي زنده، شامل سه كارگاه رينوپلاستي، سه كارگاه ليفت آندوسكوپيك صورت، دو كارگاه جراحي ليفت صورت و يك كارگاه پروتزهاي صورت توسط استادان ايراني و خارجي از موضوعات اين همايش است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha