• یکشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۵ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 8502-15791
  • منبع : قوه قضاییه

رييس سازمان نظام پزشكي: اعتماد به پزشك از اركان مؤثر بهبودي بيماران است

رييس سازمان نظام پزشكي: 
اعتماد به پزشك از اركان مؤثر بهبودي بيماران است

رييس سازمان نظام پزشكي گفت: اعتماد به پزشك از اركان مؤثر بهبودي بيماران است.

به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر سيدشهاب‌الدين صدر با تأكيد بر اهميت جايگاه اخلاق حرفه‌اي در علم مقدس طب اظهار كرد: اگر پاسخ هر مشكل مبتلا به را در بستر اعتقادات ديني و احكام الهي، كارشناسي تخصصي كنيم حتما پاسخ مشكلات دريافت مي‌شود.

وي قصور و تخلفات پزشكي را ناشي از فاصله گرفتن از چارچوب و مباني اصيل مذهبي و الهي در جامعه دانست و گفت: با احياي مباني اخلاقي و كار حرفه‌اي، بسياري از مشكلات حل خواهد شد.

وي بيشترين شكايات مردمي از پزشكان را ناشي از وقفه در روند مستمر كسب مهارت و اطلاعات فني توسط پزشكان برشمرد و خاطرنشان كرد: بيشترين شكايات مردمي به دنبال مقاومت پزشكان در مقابل نصيحت‌پذيري، دور شدن از علم جديد به دليل نداشتن تلاش مستمر و فاصله گرفتن از مرزهاي اخلاقي حادث مي‌شود.

دكتر صدر با اشاره به نتايج مطالعه‌اي پنج ساله در بررسي نوع تخلفات پزشكي بيان كرد: بيشترين تخلفات پزشكي ناشي از صدمات جسماني، سهل‌انگاري، فوت بيمار، عمل جراحي ناموفق، دريافت حق‌الزحمه‌هاي بالا و نامتعارف و تشخيص غلط است.

رييس سازمان نظام پزشكي تأكيد كرد: دقت در تشخيص بيماري و انتخاب بهترين روش درماني بدون لحاظ تعاملات ارتباطي و اقتصادي خاص مي‌تواند از شكايات بيماران از پزشكان را بكاهد و بر اعتماد به پزشك به عنوان يكي از اركان مؤثر در بهبودي بيماران بيافزايد.

دكتر صدر توجه به بيمار، شرافت، صداقت و دقت در راهنمايي بيماران را از بهترين خصوصيات پزشكان برشمرد و گفت: بيشترين انگيزه شكايات مردمي، تصحيح اخلاق پزشك است به طوري كه پزشك با تواضع و فروتني اشتباه خود را بپذيرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha