جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۴ اسفند ۱۳۸۷ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8712-01661
  • خبرنگار : 71038

غلامحسين اميري: تحليل ما اين است كه انتخابات دو قطبي نخواهد بود اميدواريم اين پنج‌شنبه درباره مصداق به نتيجه برسيم

غلامحسين اميري:
تحليل ما اين است كه انتخابات دو قطبي نخواهد بود
اميدواريم اين پنج‌شنبه درباره مصداق به نتيجه برسيم

جلسه ماهانه‌ جامعه اسلامي مهندسين شنبه‌شب با حضور مرتضي نبوي عضو شوراي مركزي اين تشكل، غفوري‌فرد عضو ديگر اين شورا و غلامحسين اميري قائم‌مقام جامعه اسلامي مهندسين برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميري با بيان اين‌كه « قرار بود در اين جلسه در خدمت آقاي عسگراولادي دبير كل جبهه‌ي پيروان خط امام و رهبري باشيم ولي ايشان به دليل اين‌كه حال مزاجي‌شان خوب نيست نتوانستند در جلسه حضور پيدا كنند» افزود: آقاي باهنر نيز قرار بود در اين جلسه حضور پيدا كنند كه البته در حال حاضر در كميسيون تلفيق حضور دارند و گفته‌اند تمام تلاش‌شان را مي‌كنند كه در جلسه حاضر شوند.

اميري كه در كنار عضويت در شوراي مركزي جامعه‌ اسلامي مهندسين، دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري نيز هست، اظهار كرد: جامعه‌ اسلامي مهندسين در انتخابات در قالب جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري فعاليت خواهد كرد و هدف اصلي‌اش وحدت اصول‌گرايان است.

وي هم‌چنين به تشريح سياست‌هاي جبهه‌ي پيروان خط امام و رهبري درباره انتخابات پرداخت و افزود: يكي از سياست‌هاي اصلي ما در اين جبهه زمينه‌سازي براي حضور حداكثري مردم در انتخابات است؛ چرا كه اگر شاهد حضور حداكثري مردم در پاي صندوق‌هاي راي نباشيم دشمنان از اين موضوع سوءاستفاده خواهند كرد.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، با بيان اين‌كه « مردم ما تيزهوش و فهيم هستند» افزود: ديديم در راهپيمايي امسال بدون آن‌كه تبليغات زيادي صورت بگيرد مردم چگونه آگاهانه و هوشيارانه حضور پيدا كردند و حمايت خود را از انقلاب اسلامي، قانون اساسي و ولايت مطلقه‌ فقيه نشان دادند و ان‌شاءالله شاهد حضور باشكوه مردم در صحنه‌ انتخابات نيز خواهيم بود.

اميري با بيان اين‌كه «بين انتخابات رياست‌جمهوري و مجلس تفاوت‌هايي وجود دارد» اظهار كرد: در انتخابات مجلس كانديداها زياد هستند و بايد حدود 290 نفر انتخاب شوند ولي در انتخابات رياست‌جمهوري يك نفر بايد برگزيده شود.

وي با بيان اين‌كه « وقتي حضور مردم در انتخابات را تحليل مي‌كنيم همواره اين حضور ستودني بوده و استكبار با شكست در اين زمينه روبه‌رو شده و توطئه‌هاي آن‌ها بي‌اثر شده است» اظهار كرد: يكي از وظايف تشكل‌ها و احزاب اين است كه با تبيين مواضع و برنامه‌ها اميد در بين مردم ايجاد و زمينه را براي مشاركت بانشاط مردم در صحنه فراهم كند.

دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، با بيان اين‌كه « بايد كاري كنيم كه مردم احساس مسووليت كنند و بدانند هر رايي كه به صندوق‌ها مي‌ريزند، تيري است كه به چشم دشمن مي‌خورد و او را از پاي درمي‌آورد» گفت: مردم بايد بدانند رايشان تعيين كننده است و وظيفه‌ اول ما در تشكل‌ها اين است كه در اين راستا حركت كنيم.

وي با بيان اين‌كه « نظام جمهوري اسلامي با خون شهداي عزيز به وجود آمده است و به نگهداري، كارآمدسازي، ارتقاء و تعالي نياز دارد» افزود: ما وظيفه داريم با تحليل و بصيرت ديني و سياسي خود و با الهام‌گيري از آرمان‌هاي امام خميني (ره) و رهنمودهاي مقام معظم رهبري در اين راستا حركت كنيم.

اميري ادامه داد: اين تصور كه اگر در انتخابات شركت كنيم اين حضور تاثيري ندارد، يك گناه نابخشودني است.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، با بيان اين‌كه « دست‌هايي در كار است كه با تحليل‌هايي كه ارائه مي‌كند مردم را از حضور در انتخابات مايوس كند»، گفت: ما وظيفه داريم از انقلاب صيانت و اين تحليل‌ها را برملا كنيم.

وي با بيان اين‌كه « دومين سياست ما در جبهه پيروان خط امام و رهبري اين است كه رييس‌جمهوري كه انتخاب مي‌شود بالاترين آرا را داشته باشد» اظهار كرد: تحليل ما اين است كه انتخابات دو قطبي نخواهد بود، بلكه چند وجهي خواهد بود و ما تلاش‌مان اين است كه كانديداي اصولگرايان پيروز شود و او بايد بالاترين راي را كسب كند.

اميري بار ديگر با بيان اين‌كه « رييس‌جمهوري كه انتخاب مي‌شود بايد با بيشترين آرا انتخاب شود» اظهار كرد: نمره‌ 12 و نمره 20 هر دو نمره‌ قبولي است ولي بين 20 تا 12 تفاوت زيادي وجود دارد و كسي كه رييس‌جمهور مي‌شود بايد نمره 20 بگيرد؛ يعني در واقع با بيشترين آراء انتخاب شود.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، هم‌چنين با بيان اين‌كه « بر اساس يك نظرسنجي در شهرستان‌ها 53 درصد افراد اعلام كرده‌اند در انتخابات شركت مي‌كنند و حدود 40 درصد گفته‌اند تصميمي نگرفته‌اند» اظهار كرد: ما موظف هستيم روي كساني كه تصميم نگرفته‌اند كار و با آن‌ها صحبت و آنها را به مشاركت در انتخابات ترغيب كنيم؛ در واقع ما بايد با آنها با استدلال، منطق و هوشياري صحبت كنيم تا پاي صندوق‌هاي راي بيايند و حتي آنها را با استدلال و منطق قانع كنيم تا به كانديداي مورد نظر ما راي بدهند.

وي هم‌چنين گفت: در وهله‌ اول ما بايد آنها را ترغيب كنيم كه در انتخابات شركت كنند و در وهله‌ دوم آنها را ترغيب كنيم كه به كانديداي مورد نظر ما راي دهند.

اميري گفت: متاسفانه مطابق آنچه در برخي رسانه‌ها منعكس شد اتفاقاتي در راهپيمايي 22 بهمن رخ داد. نبايد كاري بكنيم كه باعث مظلوم‌نمايي برخي افراد شود و افراد از فضايي كه به وجود آمده استفاده كنند و خود را مظلوم جلوه دهند. مردم ما طرفدار مظلوم هستند و ما بايد مواظب اين‌گونه رفتارها باشيم و از اينگونه كارها پرهيز كنيم. شنيده‌ام برخي‌ صحبت‌هايي در مجلس مي‌كنند كه اين صحبت‌ها خوب نيست. مردم ما با ادب و فهيم هستند، ما بايد حرف خود را با ادب و استدلال بزنيم، مردم ما خوب مي‌فهمند و متوجه مي‌شوند. ما بايد ويژگي‌هاي مثبت را بگوييم و اخلاقيات را رعايت كنيم.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، هم‌چنين با بيان اين‌كه « برخي دائم مي‌گويند انتخابات سالم برگزار نمي‌شود» اظهار كرد: بيش از 20 انتخابات در اين كشور برگزار شده است. كدام‌يك سالم نبوده است؟ آن‌هايي كه اين حرف‌ها را مي‌زنند مردم ما را نشناخته‌اند.

وي افزود: دشمنان اين آرزو را به گور خواهند برد كه در مسائل انتخاباتي ما دخالت كنند. وظيفه‌ ما مشخص است. ما بايد با منطق و استدلال مردم را به مشاركت در انتخابات دعوت كنيم.

اميري گفت: ما بايد از برنامه كانديداي مورد نظرمان حمايت و آن را براي مردم تبيين كنيم و البته دفاع ما نبايد به نحوي باشد كه به تخريب طرف منجر شود.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري هم‌چنين گفت: يادم هست كه در انتخابات سال 76 در آذربايجان غربي آقاي هادي خامنه‌اي آمده بود سخنراني كند. برخي دوستان در اروميه مشكلاتي را براي سخنراني ايشان ايجاد و محل سخنراني را خراب كردند. اين كارها درست نيست؛ البته برخي مي‌خواهند اين كارها انجام شود تا از طريق آن مظلوم‌نمايي كنند؛ البته ما بايد هوشيار باشيم تا اين اتفاقات نيفتد.

وي هم‌چنين سياست ديگر جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري را اين‌گونه عنوان كرد كه دولت دهم بايد از دولت فعلي بسيار قدرتمندتر باشد.

اميري با بيان اين‌كه « مشكلاتي در كشور وجود دارد كه برخي از آنها جهاني است و برخي مربوط به داخل كشور» اظهار كرد: ما براي حل مشكلات نيازمند عزم ملي هستيم و دولت قدرتمند مي‌تواند كشور را به پيش ببرد.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، هم‌چنين گفت: وقتي عملكرد دولت را بررسي مي‌كنيم در كنار زيبايي‌ها ضعف‌هايي نيز وجود دارد كه ما موظف هستيم اين ضعف‌ها را بررسي كنيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه « دولت دهم بايد قدرتمندتر از دولت نهم باشد» گفت: در جريان اصول‌گرا نيروهاي خوبي حضور دارد و ما بايد از اين ظرفيت‌ها استفاده كنيم و آن‌ها را به صحنه بياوريم. از توان مديريتي، اجرايي و تجربه‌ آنها استفاده كنيم و بايد اين امر در گزينش و انتخاب افراد در نظر گرفته شود.

اميري گفت: اين مهم است كه از تمام ظرفيت نيروهاي اصول‌گرا كه زير چتر اصول‌گرايي هستند استفاده كنيم.

دبير سياسي جبهه پيروان خط امام و رهبري، هم‌چنين سياست چهارم اين جبهه را در نظر گرفتن و توجه به منافع ملي دانست و افزود: برخي بحث دولت وحدت ملي را مطرح كرده‌اند كه اين مورد قبول ما نيست؛ چرا كه دولت وحدت ملي از جايگاه خوبي برخوردار نيست و ضعيف است و در آن تفرقه ايجاد مي‌شود؛ چرا كه بحث سهم‌خواهي مطرح است.

وي با بيان اين‌كه « ما اعلام كرده‌ايم جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري بلاشرط وارد انتخابات مي‌شود» اظهار كرد: در حال حاضر در حال بررسي هستيم و بعد از بررسي كانديداي خود را انتخاب مي‌كنيم.

اميري هم‌چنين گفت: در جريان اصلاح‌طلبان - كه البته بهتر است به آن‌ها بگوييم جريان دوم خرداد چرا كه اصلاح‌طلبي واقعي از آن مومنان است و برخي اصلاحات را تصرف كرده‌اند- بحث آقاي كروبي مطرح است. به نظر مي‌رسد آقاي كروبي در بحث 50 هزار تومان‌ها بخواهد تغيير ايجاد كند. آقاي خاتمي نيز بعد از اينكه بارها گفت مي‌آيم و نمي‌آيم و مي‌خواست با شرط وارد صحنه شود وارد اين عرصه شد؛ البته ايشان خودشان گفته‌اند در دولت اصلاحات هر 9 روز يك بحران ايجاد مي‌شده و چرخ‌هاي دولت پيش نمي‌رفته است. ايشان دنبال افزايش اختيارات رييس‌جمهور بودند ولي مي‌بينيم كه رييس‌جمهور فعلي با همان اختيارات حركت‌هايي را انجام دادند.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري هم‌چنين به بحث آمدن ميرحسين موسوي اشاره كرد و گفت: آقاي مير حسين موسوي نيز گفته من مستقل مي‌آيم.

وي گفت: ميرحسين موسوي يك روشنفكر است و بايد جهت‌گيري‌هاي ايشان را در ارتباط با مسائل مختلف بررسي كنيم و به نتيجه برسيم؛ البته كشور با 20 سال قبل فرق كرده، ما با نسل سوم و چهارم مواجه هستيم و اين نسل داراي خواسته‌ها و ديدگاهي است و مسائل را مي‌فهمد و پشتيبان ولايت فقيه است و تلاش دارد در راستاي رهنمودهاي مقام معظم رهبري حركت كند.

اميري افزود: ما نبايد با توجه به پوشش‌ها در مورد جوانان‌مان قضاوت كنيم. اكثريت جوانان ما در راستاي آرمان‌هاي انقلاب حركت مي‌كنند و ما بايد وجود آنها را غنيمت بشماريم.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، با بيان اين‌كه « در جريان اصول‌گرا نيز بحث آقاي احمدي‌نژاد، پورمحمدي، جهرمي و قاليباف مطرح است» گفت: گويي آقاي مظاهري نيز وارد ميدان شده‌اند و گفته‌اند من مي‌آيم تا از خودم دفاع كنم و در حال نگارش برنامه هستند.

وي با بيان اين‌كه « در حال حاضر نظرسنجي‌هاي مختلفي در حال انجام است» گفت: برخي گروه‌ها تصميمات خود را گرفته‌اند و مشغول كار هستند؛ چنان كه مي‌بينيم حتي برخي گروه‌هايي كه تازه به دوران رسيده‌اند، بحث عبور از برخي‌ ديگر را مطرح مي‌كنند.

اميري با بيان اينكه «ما بايد انتخاب اصلح داشته باشيم» گفت: جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري با جامعتين ديدار داشته و رهنمودهايي را از آنها گرفته است. اين جبهه سياستش اين است كه با جامعتين حركت كند.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، هم‌چنين به جلسه‌ شوراي مركزي اين جبهه با دكتر احمدي‌نژاد اشاره و خاطر نشان كرد: ما در اين جلسه مشكلاتي را كه فكر مي‌كرديم وجود دارد به آقاي احمدي‌نژاد منتقل كرديم و آقاي رييس‌جمهور در اين جلسه صميمانه به سوالات ما پاسخ دادند.

وي ادامه داد: برخلاف اين‌كه گفته مي‌شود ايشان در جلسات اجازه نمي‌دهند افراد صحبت كند به ما اجازه دادند صحبت كنيم؛ چنان كه حدود يكساعت و نيم ديدگاه‌هاي خود را با ايشان مطرح كرديم. در اين جلسه گفتيم گفته مي‌شود شما با احزاب تعامل نداريد. ايشان به ما گفتند «در تشكيل شوراي هماهنگي بيشترين وقت را گذاشتم. من با احزابي كه مطالبه‌گر و سهم‌خواه هستند بحث دارم ولي از احزابي كه داراي برنامه براي حل مشكلات كشور و وظيفه‌گرا هستند استقبال و حمايت مي‌كنم.»

اميري گفت: آقاي رييس‌جمهور در اين جلسه گفتند مهم اين است كه ما بايد براي دنيا پيام داشته باشيم.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، افزود: در اين جلسه در مورد اصل 44 و چشم‌انداز نيز بحث كرديم. ايشان معتقد بودند در مورد چشم‌انداز حركت خوبي داشته‌ايم؛ البته قبول داشتند كه دولت بي‌اشكال نيست.

اميري در پاسخ به اين پرسش كه نظر جامعه اسلامي مهندسين در مورد آقاي ميرحسين موسوي چيست و گويي در مورد آقاي ميرحسين موسوي تأمل دارد، گفت: آقاي ميرحسين موسوي با آقاي آقازاده صحبت كرده و به ايشان گفته‌ به صورت مستقل وارد مي‌شود. ايشان در حال حاضر در حال تبيين ديدگاه‌هايش است؛ البته در گذشته نيز در مواقعي گفته‌اند در صحنه حضور پيدا مي‌كنند ولي بعد به دلايلي از حضور منصرف شده‌اند.

وي هم‌چنين در پاسخ به اين پرسش كه جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري و جامعه اسلامي مهندسين از چه كسي حمايت مي‌كنند و آيا قرار است كه از آقاي احمدي‌نژاد حمايت شود؟ گفت: ما در جلسات در حال بحث و گفت‌وگو هستيم و اميدواريم اين پنج‌شنبه به نتيجه برسيم و تصميم خود را در مورد مصداق بگيريم.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري هم‌چنين گفت: نبايد طوري عمل كنيم كه رقيب در انتخابات پيروز شود. آمار و ارقام با ما حرف مي‌زنند و بايد به نتايج نظرسنجي‌ها توجه كنيم.

وي گفت: بر اساس نظرسنجي‌ها احتمال راي‌آوري آقاي احمدي‌نژاد بالاست ولي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري هنوز تصميم خود را نگرفته و در حال مطالعه و بررسي است. ان‌شاءالله عقلاني‌ترين و بهترين تصميم را مي‌گيرد و شما نيز جبهه را در اين تصميم ياري مي‌كنيد.

اميري هم‌چنين در مورد فعاليت حزب جديدي كه محمدرضا باهنر درصدد راه‌اندازي آن است، گفت: در مورد حزب فعاليت‌هاي زيادي انجام شده، حدود 500 نفر از افرادي كه مورد نظر بودند احصاء شده‌اند. ضعف‌هاي احزاب بررسي شده و اين‌كه چرا احزاب در بين مردم ايران چندان جايگاهي نداشته‌اند.

دبير سياسي جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري، گفت: نظر ما اين بود كه حزب در آستانه انتخابات فعاليتش را آغاز نكند تا شائبه‌ي انتخاباتي بودن آن ايجاد نشود. ان‌شاءالله بعد از اين كه انتخابات برگزار شد و اصول‌گرايان پيروز شدند و جشن پيروزي را گرفتيم، حزب فعاليت خود را آغاز مي‌كند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha