جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 8802-15820

غفاريان: ترمينيشن به اپراتورها ربطي ندارد بهبود كيفيت تلفن همراه در تهران نسبي بود فيضي: ارسال پيامك از تلفن ثابت به ثابت در حال نهايي شدن است

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران با تاكيد بر اينكه ترمنيشن پديده‌اي است كه خيلي به اپراتورها ربطي ندارد گفت: ممكن است اين موضوع گريبانگير ما شود و كساني به جاي خريد سيم كارت ايرانسل سيم كارت همراه اول را بخرند و با استفاده از اين سيم‌كارت‌ها ترمينيشن كنند كه البته اين موضوع هيچ ربطي به اپراتور مربوطه ندارد و اپراتور نمي‌تواند نقشي دركنترل اين موضوع داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، وفا غفاريان ـ رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران ـ در نشست مطبوعاتي خود كه صبح امروز برگزار شد با بيان اين مطلب گفت: ممكن است هر اپراتوري كه سيم كارت ارزان‌تر ارائه دهد كساني كه مي‌خواهند اين تخلف را انجام دهند ازآن سيم‌كارت‌ها خريداري كنند ولي از اين بابت هيچ چيزي متوجه اپراتورها نيست و كنترل اين كار به عهده شركت زيرساخت است كه با متخلفين برخورد كند.

وي تاكيد كرد: تعرفه‌هاي ما بسيار ارزان است و اين يكي از دلايلي است كه قاچاق ترافيك از كشور ما انجام مي‌شود البته از اين قاچاق درصد سود كمتري به طرف ايراني تعلق مي‌گيرد و بيشتر سود اين قاچاق به جيب شريك خارجي مي‌رود بنابراين همه بايد در اين زمينه همكاري كنند تا جلوي اين كار گرفته شود.

وي درباره بحث اينتركانكشن با ايرانسل و تاليا گفت: اين موضوع به ايرانسل و تاليا ابلاغ شده و اين موضوع بستگي به توافق طرفين دارد ما از ايرانسل دعوت كرديم كه مذاكره كرده و در اين زمينه به توافق برسيم و قرار شد در حضور رگولاتوري بحث اينتر كانكشن را نهايي كنيم.

غفاريان با تاكيد بر اينكه ما در رابطه با اينتركانكشن ايرانسل تا به حال زيان داديم گفت: حدود 4.9 درصد از اينتركانكشن با ايرانسل زيان داديم و در واقع از مجموعه اتصال متقابل زيان ده بوديم.

وي با تاكيد بر اينكه اجراي مصوبه رگولاتوري براي ما اصل است مگر اينكه با يك قانون ديگر در تضاد باشد گفت: همه اپراتورها از جمله مخابرات ايران بايد مصوبات رگولاتوي را قبول داشته باشند و به آن عمل كنند.

همچنين غفاريان با بيان اينكه در حدود هزار و 16 شهر مخابرات حضور دارد و در53 هزار روستا نيز ارتباط مخابراتي برقرار است، گفت: مخابرات براي انجام كارهاي خود نياز به همكاري بخش‌هاي مختلف دولتي و خصوصي دارد، در بخش تلفن همراه و به روز واگذار كردن آن قولهايي داديم كه به انجام رسيد.

وي افزايش ظرفيت تلفن همراه، از بين بردن دو نرخي شدن و بازار آزاد و از بين بردن سرمايه‌گذاري بر روي سيم‌كارت‌ها را از جمله اقداماتي دانست كه براي به روز كردن واگذاري تلفن همراه لازم بود و همه اين كارها محقق شد و درحال حاضر ظرفيت تلفن همراه اول حدود 31 ميليون مشترك، اپراتور دوم 13 ميليون و براي اپراتورهاي كيش، اسپادان و تاليا حدود يك ميليون مشترك است و در واقع مي‌توان گفت نياز امروز تلفن همراه كشور را پاسخ مي‌دهند.

به گفته غفاريان بهبود كيفيت تلفن همراه در تهران كاملا محقق نشده ولي همچنان تلاش‌هاي لازم براي بهبود آن انجام مي‌شود و در اين زمينه بهبود نسبي ايجاد شده است.

وي ادامه داد: رومينگ بين ارتباط‌هاي شهري و روستايي برقرار شده و در هر روستا با تلفن همراه مي‌توانيم به شكبه متصل شويم از طرفي حدود 80 درصد جاده‌هاي اصلي تحت پوشش تلفن همراه قرار گرفته كه اميدواريم تاپايان برنامه پنج‌ساله چهارم كه وعده داديم 20درصد مابقي نيز محقق شود.

رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران درباره واگذاري به روز تلفن ثابت و با بيان اينكه در كليه شهرهاي كشور واگذاري به روز تلفن ثابت را داريم و بازار آزاد از بين رفته اظهار كرد: قرار بود در10 هزار روستا دفاتر ICT روستايي داشته باشيم كه در هشت هزار و600 روستا اين امكان برقرار شده كه اميدواريم تا پايان برنامه پنج ساله چهارم در هزار و400 روستاي ديگر نيز محقق شود.

وي درباره عدم تحقق بحث اينترنت ارزان و پرسرعت گفت: ما در دو مرحله كاهش قيمت اينترنت را داشتيم ولي متاسفانه مصرف كننده نهايي از كاهش قيمت بهره‌مند نشد و از طرفي كيفيت اينترنت پرسرعت نيز راضي‌كننده نيست؛ بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه ما سه سال در زمينه اينترنت پر سرعت به لحاظ قانوني منع بوديم و سال 87 اجازه فعاليت به ما داده شد و توانستيم همدوش ديگران توسعه و كاهش قيمت اينترنت پرسرعت را انجام دهيم.

غفاريان گفت: جداسازي شركت ارتباطات زيرساخت و شركت فناوري اطلاعات بنا به ضرورت بود و وقتي شركت ارتباطات زيرساخت از ما منفك شد برخي پروژه‌ها مثل IN و NGN از حيطه مديريت ما خارج شد.

وي درباره بحث خدمات ارتباطي پيشرفته گفت: قرار بود يك سرويسي را بر روي شبكه ديتا در اختيار مردم بگذاريم كه مردم بتوانند بر روي تلويزيون‌هاي خانگي خود برنامه‌ها را بنا به درخواست داشته باشد كه اين پروژه به خوبي جلو مي‌رفت ولي به دليل جدا شدن شركت فناوري اطلاعات به آنجا منتقل شد؛ البته اخيرا موافقت‌نامه‌اي را گرفته‌ايم كه آن را در سطح پايلوت به انجام برسانيم.

غفاريان درباره شكايت PAPها از مخابرات گفت: اين شكايت سير مراحل قانوني خود را طي مي‌كند موضوعات منعكس شده و ما لايحه دفاعيه را ارائه داديم كه در دست بررسي است.

فيضي نيز گفت: اين شكايت از بنده صورت گرفته بود كه دفاعيات لازم انجام شده و در دست بررسي است.

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران همچنين در مورد ودايع مشتركان همراه اول و اين موضوع كه زماني قرار بود اين ودايع تبديل به سهام شود گفت: ودايع طبق روال قبلي نزد مخابرات محفوظ است و هر زماني كه خطي مسترد شود وديعه به مشترك داده مي‌شود.

غفاريان همچنين در بخشي از سخنان خود گفت: اگر دولت مصوبه‌اي داشته باشد و نرخي را تصويب كند كه با قيمت بازار متفاوت باشد بايد مابه‌التفاوت آن را محاسبه كرده و به شركت بپردازد و در واقع اگر در جايي تعرفه شركت‌هاي در حال گذار با قيمت بازار متفاوت باشد بايد مابه‌التفاوت به آن شركت ارائه شود و با توجه به اينكه شركت مخابرات ايران حلقه واسط بين نظام و سهامدار است و بايد منافع سهامداران را حفظ كند بنابراين اگر قرار است تصميمي در رابطه با تعرفه‌اي گرفته شود كه با قيمت بازار متفاوت است بايد مابه‌التفاوت آن در اختيار ما گذاشته شود تا منافع سهامدار به خطر نيفتاد.

وي گفت: تقريبا حدود چهار هزار ميليارد تومان به عنوان ودايع در صورتهاي مالي حفظ شده كه هزار ميليارد تومان از اين مبلغ در زيرساخت سرمايه‌گذاري شده و هزار ميليارد تومان نيز در استان‌ها و بقيه نيز در سيار سرمايه‌گذاري شده ولي در هر حال اگر كسي علاقمند به داشتن اين وديعه ندارد مي‌تواند خط خود را مسترد كرده و اين وديعه را از ما بازپس بگيرد.

به گفته غفاريان ابهام در بحث وديعه مشتركان مانع پيشرفت خصوصي‌سازي مي‌شد و راه حلي كه در حال حاضر ارائه شده در نظر گرفتن ودايع مشتركان طبق روال قبلي است.

غفاريان درباره تلفن ثابت اعتباري گفت: فلسفه ايجاد اين تلفن چند مورد بود اولين بحث اينكه توزيع قبوض براي مشترك هزينه در بر دارد و در زماني ممكن بود قبوض به دست مشترك نرسد و خط او قطع شود و از طرفي براي كنترل ميزان مكالمات نيز وجود چنين طرحي احساس مي‌شد كه اين خطوط هزينه‌ها را كاهش مي‌دهد.

غفاريان گفت: مذاكراتي با شركت زيرساخت انجام شده و كميته هماهنگي بين ما و شركت فناوري اطلاعات و شركت زيرساخت تشكيل شده و در آنجا دو نفر از هيات مديره شركت‌ها حضور دارند كه مباحث را به جمع‌بندي برسانند.

غفاريان گفت: بايد در افق تحولات تكنولوژي موضوع اپراتور چهارم را در نظر داشته باشيم و در قالب يك اپراتور امكان سرمايه‌گذاري را براي آن فراهم كنيم.

همچنين صابر فيضي ـ مديرعامل شركت مخابرات ايران ـ در اين نشست خبري گفت: با وجودي كه در قانون به خصوصي‌سازي تاكيد شده و رهبري نيز به آن تاكيد داشتند ولي سيستم بروكراسي اداري در حدي بود كه اگر كمك همه مسوولان در اين زمينه نبود اين كار شدني نبود، در حال حاضر 30 درصد از شركت خصوصي شناخته شده و70 درصد هنوز در اختيار دولت است.

فيضي با بيان اينكه در تلاشيم تا بتوانيم مجمع مخابرات را تا قبل از سي و يكم تيرماه سال جاري برگزار كنيم گفت: حسابرسي هشت شركت از 31 شركت تابعه مخابرات انجام شده و صورت‌ حساب‌هاي مالي تلفيقي انجام شده و آماده ارائه به بورس است.

وي درباره ارسال SMS از تلفن ثابت به سيار گفت: براي اين كار بايد بحث ارسال SMS از تلفن ثابت به ثابت نهايي شود كه اين كار تقريبا نهايي شده، البته بايد تجهيزات جنبي در اختيار مردم باشد و به محض نهايي شدن، برقراري لينك ثابت به سيار و سيار به ثابت را نهايي خواهيم كرد و اين كار از نظر فني امكانپذير است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha