محمداسماعيل كوثري با محكوم كردن عمليات تروريستي امروز در سيستان و بلوچستان گفت: سردار شوشتري و سردار محمدزاده كه با اين اقدام جنايتكارانه عوامل خودفروخته و وابسته به شهادت رسيدند پس از سالها خدمت و فداكاري در دفاع مقدس و در گوشه گوشه كشور، به خواسته خود كه پيوستن به شهدا و لقاءالله بود رسيدند.
نايبرييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: اين جنايتها برخاسته از تفكر جنايتكاران آمريكا و اروپاييهاست كه صهيونيستها و آمريكا را پشتيباني ميكنند و با شعار سرنگوني تروريزم و اجراي دموكراسي و حقوق بشر به منطقه آمده بودند.
به گفته وي در مدت كوتاهي كه سردار شوشتري، در منطقه سيستان و بلوچستان مسووليت پذيرفت، همه تلاشش اين بود كه با مردم كارها را پيش ببرد به آنها مسووليت بدهد و با خود مردم كارها را دنبال كند.
نماينده تهران با اظهار اميدواري نسبت به تداوم راه اين شهدا در جهت برقراري امنيت در منطقه و آسايش مردم سيستان و بلوچستان گفت: اميدواريم خون اين شهدا باعث ايجاد وحدت و برقراري امنيت بهتر در منطقه شود.
كوثري با بيان اينكه اين اقدامات جنايتكارانه توسط آمريكا و عوامل آنها اجرا ميشود، عنوان كرد: كاملا مشخص است كه اين طراحيها در آن طرف مرز پاكستان و افغانستان توسط آمريكاييها صورت گرفته چرا كه با حضور آنها در منطقه كه با هدف از بين بردن تروريزم صورت گرفت نه تنها تروريزم از بين نرفت بلكه اين موضوع توسعه يافت و اين مساله نشان دهنده بي كفايتي آمريكاييها و اروپاييهاست.
انتهاي پيام



نظرات