جشنواره فجر

  • دوشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۸۸ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8807-00124.119349

/سفر لاريجاني به ژنو/‌ رييس مجلس در ديدار با رييس هيات اعزامي اتحاديه‌ بين‌المجالس اندونزي: همه‌ به صورت يكجا و متحد به پيشنهاد غزه راي دهيد

دكتر علي لاريجاني در ديدار با رييس هيات اعزامي اندونزي گفت: اندونزي كشور مهمي است و با توجه به اين‌كه رييس پارلماني آن رييس IPA است راي شما به موضوع غزه مي‌تواند سيگنال خوبي براي ساير اعضا باشد.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به ژنو، رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: انتظار اين است كه همه‌ به صورت يكجا و متحد به پيشنهاد غزه راي دهند.

رييس هيات اندونزي با اشاره به جلسه‌ي اين هيات پيش از برگزاري نشست مجمع عمومي گفت: در اين جلسه اعضاي هيات توافق كردند كه به پيشنهاد ايران و عمان و ماده‌ي اضطراري مربوط به غزه راي دهند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha