جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۲۸ بهمن ۱۳۸۸ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8811-15259

يك عضو كميسيون امنيت ملي درگفت‌وگوباايسنا: كسي نمي‌تواند مانع غني‌سازي ايران شود اگر سوخت را در اختيار ما قرار دهند غني‌سازي 20 درصدي را متوقف مي‌كنيم

يك عضو كميسيون امنيت ملي درگفت‌وگوباايسنا:
كسي نمي‌تواند مانع غني‌سازي ايران شود
اگر سوخت را در اختيار ما قرار دهند غني‌سازي 20 درصدي را متوقف مي‌كنيم

يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر حقوق ايران بر اساس قوانين بين‌المللي درباره مهلت ايران به غرب براي مبادله يا خريد سوخت گفت: بسته به توافق طرفين، اين مهلت بايد تعيين شود و بايد سازمان انرژي هسته‌يي و آژانس با يكديگر مذاكره كنند و ديپلمات‌هايي كه دايم در ارتباط هستند به هر نتيجه‌اي كه رسيدند مانعي نيست كه اقدام كنند، اگر آن‌ها زمان را فوت كنند به ما فرصت داده‌اند.

حجت‌الاسلام و المسلمين حسين ابراهيمي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تاكيد كرد: آنها حق ندارند درباره اينكه ايران اجازه غني سازي ندارد حرفي بزنند. چه كسي جلوي ايران را گرفته است، ما در چارچوب آژانس غني سازي را ادامه داده‌ايم و مي‌دهيم و قوانين را نيز رعايت مي‌كنيم و جزو كشورهاي داراي انرژي هسته‌يي هستيم و كسي نمي‌تواند مانع غني سازي ما شود.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با بيان اينكه مبادله يا خريداري، مسئله امروز ما نيست، گفت:‌ ما رسما از آژانس خواستيم و اعضاي آژانس، آمريكا و فرانسه اعلام آمادگي كردند؛ اما در عمل نوعي فريب و كلاهبرداري ديديم.

وي افزود: الان هم آماده هستيم كه اگر سوخت 20 درصد غني شده را به ما بدهند غني سازي 20 درصدي را متوقف كنيم، اگر به ما سوخت بدهند اين اقدام را انجام مي‌دهيم.

ابراهيمي با تاكيد بر اينكه سياست ايران سياست اعلام شده از سوي رييس جمهور و وزير خارجه است، تصريح كرد: موضع ما مشخص است و اگر اين سوخت را در اختيار ما قرار دهند غني سازي 20 درصدي را متوقف مي‌كنيم؛ اما اگر چنين نشد چاره‌اي نداريم؛ نمي‌توانيم درمان بيماران را متوقف كنيم.

نماينده مردم بيرجند در خانه ملت با اشاره به سابقه راكتور تهران در معالجه بيماران بيان كرد: پيش از اين راكتور تهران فعال بوده است و جمهوري اسلامي ايران آن را فعال نكرده است. آن‌ها هم سوخت آن را در اختيار ما قرار مي‌دادند لذا مسئله تازه‌اي نيست و ما مي‌خواهيم كه اين روند ادامه پيدا كند لذا اگر سوخت دادند كه مشكل حل مي‌شود و اگر ندادند بر روي حقوق‌مان ايستاده‌ايم.

ابراهيمي با بيان اينكه ما با جهان استكبار مشورت نمي‌كنيم، در پايان خاطرنشان كرد: ما با جهان استكبار مشورتي نداريم كه به ما اجازه بدهد. همواره كار خود را در چارچوب مقررات بين‌المللي آغاز مي‌كنيم و به همين صورت هم ادامه خواهيم داد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha