جشنواره فجر

  • چهارشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۹ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 8902-09178

درپي انتشار مطلبي در يكي از نشريات كويت عليه ايران انجام مي‌شود، ديدار سفير ايران با وزير مشاور در امور دولت كويت

درپي انتشار مطلبي در يكي از نشريات كويت عليه ايران انجام مي‌شود،
ديدار سفير ايران با وزير مشاور در امور دولت كويت

در پي انتشار مطلبي در يكي از نشريات كويت مبني بر كشف يك شبكه جاسوسي در كويت و جوسازي‌هاي انجام شده عليه ايران، علي جنتي ـ سفير كشورمان در اين كشور ـ ظهر امروز در غياب وزير امور خارجه اين كشور با روضان الروضان ـ وزير مشاور در امور هيات دولت كويت ـ ديدار مي‌كند.

به گزارش خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار قرار است دو طرف با بررسي روابط بين دو كشور بر فعال‌سازي توافق‌نامه‌هاي صورت گرفته تاكيد كنند.

در اين ديدار جنتي ديدگاه‌هاي كشورمان را در مورد مطالب مطرح شده درباره ايران در يك نشريه كويتي اعلام مي‌كند.

در اين رابطه رامين مهمان‌پرست ـ سخنگوي وزارت امور خارجه ـ در پاسخ به سوال ايسنا گفت: توصيه‌ي ما به رسانه‌ها به ويژه رسانه‌هاي منطقه اين است كه مسوولانه‌تر و متعهدانه‌تر درباره نشر اخبار عمل كنند و دقت كنند اخبار بي‌پايه و اساس را در دستور كار خودشان قرار ندهند. توسعه‌ي روابط بين كشورهاي اسلامي و منطقه منافع همه‌ي كشورها را تامين مي‌كند. خواست رژيم صهيونيستي و دشمنان منطقه‌ي ما ايجاد اختلاف ميان كشورهاي منطقه، فضاسازي بي‌اساس تبليغاتي و ايجاد اختلاف بين كشورهاي منطقه است و رسانه‌ها بايد با هوشياري و دقت بيش‌تري و مسوولانه‌تر نسبت به نشر اخبار اقدام كنند.

او ادامه داد: كساني كه مخالف روابط خوب ما با كشورهاي همسايه هستند دست به انتشار اين‌گونه مطالب جعلي مي‌زنند. رسانه‌ها بايد با هوشياري و دقت بيش‌تر نسبت به درج مطالب اقدام كنند.

وي همچنين گفت: اظهارات نسنجيده‌ي برخي از نمايندگان مجلس كويت نشان‌دهنده‌ي اين است كه تبليغاتي كه به صورت سوء در منطقه‌ي ما انجام مي‌شود تاثيراتش را در رسانه‌ها و برخي از شخصيت‌ها مي‌گذارد. اين كه تاكيد شد بايد مسوولانه‌تر نسبت به نشر مطالب اقدام شود به اين دليل است. مقامات مسوول كشور كويت اين ادعا را رد كرده‌اند و تاييدي مبني بر چنين ارتباطي از طرف مقامات رسمي كويت ايراد نشده است. اين كه برخي از جريانات رسانه‌يي يا برخي از شخصيت‌ها با گرايش‌هاي خاص مطالبي را براي برهم زدن رابطه‌ي خوب دو كشور ايراد كنند يا ناشي از بي‌دقتي است يا تهديدپذيري از فضاي رسانه‌يي كه دشمنان منطقه‌ي ما آن را دامن زده‌اند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha